A haverom 13 éves van fanszőrzete és azt mondja, hogy neki 15 cm nagy miközben kb 155 cm magas. Ez lehetséges, hogy ekkora van neki ilyen magassággal?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Én 151 cm vagyok és még nincs fanszőrzetem se semmi (csak a hónamalján egy rendes szőrszál) és ennyi. Tudnátok segíteni?2015. nov. 6. 14:12
21/31 anonim válasza:
Hallottunk mi mar olyat,hogy "kis ember nagy bottal jar " Bizony !!
23/31 anonim válasza:
Gondolom, akkor még magömlésed sincs.
24/31 szamo77db válasza:
Rengeteg időd van még, hogy fejlődj, növekedj. Hiszen csak a serdülőkor elején jársz. Reméljük a pénisz és a szőrzet sem marad ki ebből a növekedési folyamatból. Nyugodj meg, az idő neked dolgozik!
25/31 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki az értelmes válaszokat! :D
2015. nov. 11. 18:02
26/31 anonim válasza:
A 9 cm nem olyan vészes,a magasságodhoz ideális.Lehet mire 14 éves leszel nősz vagy 10 cm-t magasságra és a péniszed is nő 2-3 cm is hirtelen.
Kis ember nagy bottal jár hát igen,de nem koruknál alacsonyabb 12-13 évesekre használják,hanem felnőttekre.155 cm alacsony gyereknél ez elég nagy lenne.Kamugép a kis csávó.
27/31 A kérdező kommentje:
Köszi te is! :)
2015. nov. 14. 20:59
28/31 A kérdező kommentje:
Ma vallotta be, hogy "csak" 10 cm. :)
2015. nov. 24. 20:18
29/31 anonim válasza:
Hát gondoltam,kis hazudozos.Most gondold vgig hogy 180 cm magas felnőtt férfiaknak van 15 cm.
Ha ilyen alacsonyan ekkora lenne neki púposodna rendesen neki a boxera úgyis hogy nem áll fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!