Lehetseges az, hogy valakinek alacsony az Össz Tesztoszteron szintje, de magas a DHT Dehidro-tesztoszteron?
Az orvosok nem jönnek ra miert alacsony 23 eves letemre a tesztoszteron szintem. Viszont ez ellen beszel az, hogy egy eve fejtetön kopaszodok. (alltalaban ez a tul sok DHT tesztoszteron okozza)
Az Urologus azt mondta hogyha keves a össz tesztoszteron akkor a DHT is. Ez telleg igy van?! Vagy csak azert modnta mert a laborba amivel együtt dolgozik ott nem csinalnak DHT vizsgalatot?
Kerlek ne irjatok, hogy vitaminok, saponinok, testmzgas, stb ezeken mar tul vagyok!
Ja igazatok van, mert mar az 5 urulogusnal vagyok abbol 2 privat volt. hozza se kell tennem, hogy az mr vizsgalat is privat, volt, annyi a szerencsem, hogy nem magyarorszagon, hanem ausztriaba van biztositasom es itt meg van egy kis remeny...
kemeny harc lesz ez remelem a vegere jarok. nektek volt mar hasonlo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!