Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nagyon csíp ha pisilek, mit...

Nagyon csíp ha pisilek, mit csináljak ezzel? :S

Figyelt kérdés

Nagyon gyakran kell pisilnem ha elmegyek WCre akkor is már 5 perc után rögtön újra kell. És nagyon csíp, fáj :S Mi lehet ez? Mit csináljak vele h ne fájjon? :S

16/F

2010. márc. 18. 16:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Megfáztál! Irány az urológus! Hólyaggyulladásod van! Kezeltesd! Ne hanyagold!Vagy menjél holnap a háziorvosodhoz! Addig meg igyál zsúrlóteát. Meglásd az első 2 bögre után már jobban leszel. Holnapig kibírod vele! Nő vagyok, de ismerem ezt a problémát!
2010. márc. 18. 16:41
 2/16 anonim ***** válasza:
lányoknál ez felfázás...a fiúknál nem tudom orvos ír antibiotikumot 2 nap múlva vége
2010. márc. 18. 16:42
 3/16 A kérdező kommentje:
Akk ez ugye nem vmi nemi betegség? :S Mer azzal kicsit ciki lenne elmenni orvoshoz
2010. márc. 18. 16:45
 4/16 anonim ***** válasza:
Ha nemi betegséged van, akkor is csak az orvoshoz tudsz fordulni, és sokkal cikibb nem elmenni. Aki kínpsnak érzi, ne szedje össze. Hidd el, az orvosnál semmi sem ciki, ő egészen másképp nézi az embereket.
2010. márc. 18. 16:48
 5/16 anonim ***** válasza:
micsoda hülyeség ez? ha nemi betegség, akkor inkább megvárod amíg leszárad? nem te leszel az első akit ilyennel kezel
2010. márc. 18. 16:54
 6/16 A kérdező kommentje:
nem várom meg de akk ugye nem az?
2010. márc. 18. 16:56
 7/16 anonim ***** válasza:

Mindenképp sürgősen fordulj orvoshoz! Ez nagyon gyakori probléma, az orvos már ezer ilyet látott. Nemi betegség is van ilyen, azt még fontosabb kezeltetni.Az orvos ebből elsőre felfázásra gondol, azzal kezel, de ha nemi betegség volt, akkor az is kigyógyulhat a gyógyszertől. Legjobb, ha óvszert használsz, abból nem lehet baj. A lányt is véded.

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. márc. 18. 16:57
 8/16 anonim ***** válasza:
Első voltam. Ne parázz ennyire. Ha nemi betegséged lenne, annak más jelei vannak.
2010. márc. 18. 17:02
 9/16 anonim ***** válasza:

Ha csak éget, nem folyik sárgás váladék, akkor inkább sima húgycsőgyulladás. Ha váladék is van, akkor lehet tripper is.Ha sokáig vár a beteg, szétterjedhet a testben, s akkor kórházi kezelést igényel.Ha nem kezelik, évek múlva súlyosabb bajt is okozhat.

[link]

[link]

2010. márc. 18. 17:02
 10/16 A kérdező kommentje:
Azért félek mer pár napja a csajommal elöször anál szexeltünk és gumi nélkül csináltuk és lehet h attol van? :S Nekem nem monta h beteg lenne. Nagyon fáj ha ezt tudom inkább a gumi :( Vagy akk nem attol van?
2010. márc. 18. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!