Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Skacok, más is van úgy hogy...

Skacok, más is van úgy hogy nem fürdik gyakran vagy hosszabb ideig, vagy csak úgy alapból lusta és nem érdekli?

Figyelt kérdés
Nem vagyok igénytelen, de elő szokott fordulni és érdekelne hogy mások is vannak-e ezzel hasonlóan. Negatív véleményeket tartsd meg. Köszi

2015. okt. 9. 23:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A heti 1 azért nem valami sok... Az igaz, hogy a bőrgyógyászok egy része szerint heti 2-3 fürdés is elég lehet, de csak akkor, ha mellette ügyelünk a hajlatok, láb, kéz, hónalj, arc és az intim területek rendszeres tisztán tartására.

A hangsúly inkább azon van, hogy a fürdést nem szabad túlzásba vinni, és kerülni kell pl. a forró vízzel való zuhanyzást, mert az szárítja a bőrt. Emellett az életvitel is számít, mert annak, aki rendszeresen sportol, erős fizikai aktivitást igénylő munkát végez, vagy aki sokat utazik tömegközlekedéssel, a heti 2-3 zuhanyzás elég kevés lenne.

2015. okt. 11. 16:12
 12/18 anonim ***** válasza:
Én nyáron amikor 6 napra Berlinbe mentem, egyáltalán nem fürödtem, mert nem akartunk szállásra kiadni pénzt:D Kissé kellemetlen volt, de egyáltalán nem voltunk büdösek mikor visszaértünk Pestre, kész luxus amúgy, amit manapság csinálnak az emberek ezzel a mindennapos fürdéssel.
2015. okt. 11. 16:15
 13/18 A kérdező kommentje:
igen ezekkel egyetértek én is. én nem igazán végzek nagy aktivitással járó dolgokat meg nem is sportolok, azért gondolom h nekem ez a gyakoriság elég
2015. okt. 11. 16:16
 14/18 A kérdező kommentje:
persze mert mindenkibe ezt nevelik bele. de had gyilkolják a bőrüket vele :D a gyártók mind erre mennek rá, telenyomják kémiai cuccokkal meg minden szarral. de akit ki lehet használni, azt ki is kell
2015. okt. 11. 16:18
 15/18 anonim ***** válasza:
De azt ugye tudod, hogy ha nem is fürdesz, a fent felsorolt területeket ajánlott naponta megmosni?
2015. okt. 11. 16:25
 16/18 A kérdező kommentje:
mindent akkor szoktam amikor fürdök. így külön nem
2015. okt. 11. 16:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Akkor jobban teszed, ha változtatsz a szokásaidon a saját egészséged érdekében!
2015. okt. 11. 16:31
 18/18 anonim ***** válasza:

Pedig az igénytelensêg hogy nem mosakszol meg naponta.

Senki nem mondta hogy kell sampont,tusfürdőt használni naponta,de a sima víz is jól és elég.Igen is naponta lábat,hónajat,nemiszerveket ezt elég ha a csap fölött,sima vízzel,vízes szivaccsal megteszed,fogat meg kell mosni.Aki ennyire nem képes az nem lusta igénytelen.

2015. okt. 11. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!