Akik körül vannak metélve hogyan verik?
Figyelt kérdés
2015. szept. 30. 13:22
11/19 anonim válasza:
Bocs tehát nem fogják csak érdekel.Akkor az egész kezüket mozgatják a pénisz egészén,nekik az elélvezéshez is több idő kell,mert nem hiába van a fityma,annak a felizgulásban nagy szerepe van és mivel nekik nincs több idő kell hozzá.
12/19 anonim válasza:
Egy csöppnyi sikosító a markomba aztán huzogatom le-fel a kezemet, így csinálom én.
13/19 anonim válasza:
Én nem vok körülmetélve de lehúzott bőrrel tartom a gatyába, hogy ne legyen érzékeny. Ameddig nem szoktattam a textilhez a dugást se élveztem annyira érzékeny volt.
14/19 anonim válasza:
attól függ.
A körülmetélés elég változatos (bár itthon úgy tűnik olyat szeretnek csinálni ami minél feszesebb, bár ez egyáltalán nem szükséges), sokaknak marad egy csomó bőr a péniszen amit mereven is lehet valamennyire mozgatni.
Akiknek nagyon feszes, azoknál előfordulhat, hogy síkosító nélkül nemigen tudnak maszturbálni.
15/19 anonim válasza:
Én metél vagyok és azt nem tudom ti hogy csináljátok! Mi az egész péniszt húzogatjuk (én) és nem kell semmi síkosító meg ilyenek. (A magam nevében beszélek) 13/F
16/19 anonim válasza:
Én is körül vagyok metélve, vagy a bőrt húzogatom rajta, vagy sikosítóval (úgy sokkal jobb). És mindenkinek üzenem, hogyha van más választásotok akkor ne metéltessetek.
18/19 anonim válasza:
haverom metélt de jól el van vele igaz másképp recskázik 19f
19/19 anonim válasza:
Én is úgy hallottam az egész péniszen mozgatják a kezük.
Valaki videot is tett fel egy gyerekről de az szánalmas volt,igen sok idő kellett neki.
Aki tudja kerülje el a metélést,sokan ekerülhették volna csak eszetlenek voltak hogy mindennek utánanézzenek,nem hiába van a fityma,meg van annak a szerepe.
Nem szép látvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!