Hogyan tudnám a barátomat tapintatosan megkérdezni, hogy elmondja körül van metélve?
Figyelt kérdés
Már többször szeretkeztünk és észrevettem,hogy körül van metélve. Nem beszélt még róla,de engem érdekelne miért hajtották rajta végre a beavatkozást. Nem nagyon szokott megnyílni senki előtt előttem viszont nyitottabb mint másoknál.Nem mondta el ezt sem,hogy iylen a pénisze,és azt sem hogy miért. Hogyan kérdezzem meg finoman a dolgot?2015. júl. 28. 16:14
1/9 anonim válasza:
Jol latom, hogy korul vagy metelve?
2/9 anonim válasza:
Volt vmilyen műtéted már? Voltál kórházban már? Voltál vmi miatt orvosnál, ami komolyabb?
Nem muszáj egyértelműen rákérdezni lehet mondja majd magától :)
3/9 anonim válasza:
"Neked mindig látszik a makkod?"
4/9 anonim válasza:
Ha mar szexelte, minek finomkodni? Nem lehet nyiltan beszelgetni? Lehet a srac pont azt varja, hogy mikor veszed eszre.
5/9 anonim válasza:
"Amúgy miért metéltek körül?" Ilyen egyszerű.
6/9 anonim válasza:
Egyenesen,nyiltan : jol látom hogy körül vagy metélve?
7/9 anonim válasza:
de miért is akarsz rola beszélni? ha ő nem nyilván nem 1 kellemes emléksz szval jegeld témát
látod h metélt ennyi téma lezárva.
8/9 anonim válasza:
"Te körül vagy metélve ?"
Aztán majd elmondja hogy igen.
Én pl. fitymaszűkület miatt.
Ő lehet hogy vallási okból. Vagy más.
Emberek vagyunk, beszélgetünk.
Ha már szeretkeztetek is, akkor
nem hiszem hogy kell ezen szégyellősködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!