Ellehet fojtani a nemi vágyat átmenetileg? Nem azt akarom hogy sose legyen nemi vágyam, csak azt szeretném, hogy 2-3 évig ne gondolkozzak a szexen.
13.16 Bocsi!
A kerdezo meg csak 19 eves fiu!
Mirol kesett meg le?? Semmirol!!!
Ha "raeroszakolja" magat, hogy kapcsolatot letesitsen, nayobb hobat kovet el, minha bele sem vagna!
Az eretlen gyumolcsnek soha sincs jo ize!!!
Egy fan sem egyszerre ernek be a gyumolcsok!
Nem kell ezt annyira taragikusan felfogni!
A sracnak van meg eleg ideje, hogy raerezzen neki mi a jo!
Igenyli a gyermekkorat meghosszabbitani, mi rossz van ebben???
A felnottevalashoz ido kell!
13:36
Nem szeretnék itt veled vitatkozni, én a kérdezőnek igyekszem segíteni a saját véleményem leírásával. Esetleg ha ő is elolvassa ezt a választ, ebből is leszűrhet valamiféle tanulságot magának
Valóban nem késett le semmiről, de ne is betonozza be magát ebbe a helyzetbe. Mert ebből könnyedén kialakulhat egy ördögi kör: meggyőzi magát arról, hogy ráér még (nem barátkozom, nem ismerkedem, nem kezdeményezek), később pedig már nem mer belevágni, mert egyre több lesz benne a félelem, gátlás, görcs, hiszen nem érik folyamatos pozitív és időnként negatív (társas)kapcsolati hatások.
A felnőtté váláshoz idő kell, igazad van. Viszont ez egy fejlődési folyamat, nem pedig egyik napról a másikra kialakuló állapot! Tenni, tanulni kell azért, hogy érett, felelősségteljes, egészséges lelkivilágú és szexualitású emberré váljunk. Erre próbáltam a kérdezőt is rávezetni. Ha begubózik, nem kezdeményez, „leszáll róla a világ a nőügyekkel kapcsolatban”, akkor mikor fog nyitni a lányok felé? (Főleg, ha abban erősítik meg, hogy ez így helyes.)
Talán félreértettél, mert nem azt gondoltam, hogy mindjárt ugorjon valakivel ágyba (habár szerintem még abban sincs semmi kivetnivaló), de igenis el kell sajátítani a lányokkal való ismerkedés fortélyait, és ezt már most érdemes elkezdeni! Mert mire is várjon? Mi változik meg, ha éli a mostani életét? (tanulás, haverok, buli csajok nélkül)
Elsiklottál egy-két nagyon lényeges és figyelemfelkelő mondat fölött:„ne érezzek lányok iránt érzelmet meg szexuális vágyat, erről papírt szerezni” illetve „Nem akarom a lelkem kínozni azzal hogy most barátnő mert úgyse lenne és nem akarok szenvedni.”
Csak az az értékes, amiért megszenvedtünk. Sose adjunk fel semmit előre!
Igen Tisztelt 14.26!
Tegnapelott a 22.42, ma a 12.30 es 13.36, mind en voltam.
Talan ettol megvaltozik egy kicsit a nezeteim felol kialakult keped.
Teljesen igazad van, hogy semmit sem szabad feladni elore.
Abban is, amiert megszenvedtunk az a legfontosabb nekunk.
Az is nagyon igaz, hogy nem kell bebetonoznia magat.
DE kerlek! Egy "kieroszakolt" egyuttlettel, semmi erzelem es vagy nelkul meg jobban elveheti a kedvet!
A noknel is, akik mindenaron terhesek akarnak lenni, nem jon ossze. Amikor meg mar beletorodtek, akkor kovetkezik be a varatlan esemeny!
Szerintem a kedves kerdezonek tele van a hocipoje, hogy mindenki arra var, hogy atessen a tuzkeresztsegen!
Ezert gondolom, hogy mindennek eljon az ideje, csak ki kell varni!
Kulonben a kerdezo irja, hogy " ne erezzek a lanyok irant erzelmet, meg szexualis vagyat........"
A legjobb uton halad, mert ami ellen most annyira tiltakozik, az elobb vagy utobb, igyis - ugyis bekovetkezik!
Kivanom, hogy talajon mielobb egy olyan lanyt, aki kivaltja belole azt, amit minden hasonlo koru sracbol kivaltnak a lanyok! Sok sikert hozza!
Szerintem ezt nem kell lelki felkeszules nelkul, csak fizikailag igy kivitelezni.
Ez nem olyan, hogy menj ki fiam es mosd ki a fogad!
Termeszetesen a szex is annyira hozzatartozik az elethez , mint a fogmosas! Ezt nem vitatom!
Egy fogmosasba nem kell erzelmeket beleadni, de a szexbe viszont igen!
Kedves 14.26 !
Orulok, hogy megoszthattam a velemenyemet veled.
Igazan jo volt kicsrelni a velemenyeket es mas szemszogbol is latni a helyzetet.
tessék gondolj erre ha látnál egy szexy lányt vagy ha a sexen járna az eszed xd
Figyu, a halucinációkra nagyon jó az inozitol-hexanikotinát. (Puritan's Pride) . Én ezt szedem évek óta és bevált. Sokáig kell szedni, napi 3-9 darabot.
Másrészt, én is jártam pszichiáterhez, szart sem ért. Nem értenek a pszichoterápiához, nincs is idejük rá, meg rád is szarnak magasról.
Eddig kétszer voltam pszichológusnál és az az igazi...
Hipnózisba csak úgy menj bele, ha beleegyezik a hinózis hangfelvételéhez (diktafonra!). Ne te hallgasd vissza, hanem vk, akiben megbízol.
Nyugi, ne feledd, mindenre van megoldás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!