Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy gondolkozzak? Mit tegyek ilyen helyzetben?
Nem tudom, lesz-e itt olyan, aki megért, de tényleg tanácsot szeretnék kérni.
A lány (22) budapesti, még csak egyszer találkoztunk egy rövid időre, nemsokára randizni fogunk. Tudom, hogy nem szabad fényképek (facebook) alapján ítélni, én mégis megteszem. Mindenki az egyéniségének megfelelő képeket tesz fel magáról, amik alapján egy durva jellemrajzot azért ki lehet alakítani az illetőről. Nos, ez alapján ez a lány egyelőre mindenben megfelel nekem, szépség, erkölcs, intelligencia, értékek...
A problémám az, hogy épp állás után nézelődök. Lenne lehetőségem Bécsbe menni, és lenne lehetőségem Budapesten is. Pusztán a pénz nem motivál, mit csinálok én Bécsben, ha nincs, aki szeressen? Értitek....
Szerintetek hülyeség a randi(k)tól függővé tenni, hogy hol keressek állást? Ha kimegyek Bécsbe, azt fogom sajnálni, hogy nem próbáltam meg ezzel a lánnyal.... Ha viszont Pesten maradok, és vagy összejön a csajjal, vagy nem, azt fogom sajnálni esetleg, hogy nem Bécsbe mentem ki inkább. Úgy érzem hosszú idő óta, hogy végre találtam egy olyan lányt, aki megfelelne nekem (én 26 vagyok). Persze, nem ismerem, de mégis érzek valamit. .
Volt már valaki hasonló helyzetben? Ti hogy gondolkoznátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!