Holnap költözök be koliba, nem voltam még soha, hogy lehet ott megoldani a masztit? 14f
12 te beteg vagy.
Koliban nem laktam de volt hogy kolis osztálytarsnál sutyomba ott aludtam,és válaszfal van a zuhanyba,tudnak fürdeni csak fürgének kell lenni,jó korán menni,volt aki képes volt 5-re fel kellni és rohant a fürdőbe.Fürdéshez és masztihoz nem feltétlenül kell melegvíz:-)
Aki kicsit is normális nem fogja más előtt,akárki előtt húzkodni,azt is meg lehet úgy oldani hogy ha mêg tudja is a lakótárs mit csinálsz mégse lát premier plánban.Ne általánosítsunk,attól hogy valaki koliba lakik nem mindenki úgyanúgy viselkedik.
kiváncsi lennék hogy meg tudod e oldani
tesom jövöre készül koliba és hát nagyétvágyu
jöhet akár privátba is
Ágyban takaró alatt, WC-ben, zuhanyzás közben, a kolesznak azon folyosóján, ami este üres és sötét volt, tanulószobában a pad alatt, vagy a kolesz parkjában a fa mögött. Ez mind megvolt.
Szóval hely és alkalom van bőven :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!