Holnap költözök be koliba, nem voltam még soha, hogy lehet ott megoldani a masztit? 14f
Figyelt kérdés
2015. aug. 30. 10:16
2/24 anonim válasza:
En sokat hallottam hogy van ugy hogy a szobatársak egymás előtt csinálják, gyakran közösen.
De ha te szégyenlős vagy akkor elmész wc-re és ott gyorsan kicsapod 😉15/F
3/24 anonim válasza:
Én egyetemi koliban voltam, hárman voltunk egy szobában. Igazából az egyetemi teendők mellett teljesen megfeledkeztem a maszturbálásról. Előfordult, hogy néhányszor kivertem a fürdőben, de egyébként az kötött le egész héten. :D Viszont, amikor hazamentem pénteken, az volt az első, hogy egy hét után könnyítsek magamon. :D Egyébként érdemes volt várni vele. Egy hét feszültségét kiadni. ;) Szerintem fürdőben nyugodtan tudod csinálni. 20/f
4/24 anonim válasza:
Javítom magam, mert elírtam. :D *Nem az kötött le egész héten.
7/24 anonim válasza:
A fürdőben ha közös nehéz megoldani. A WC az a hely ahol meg lehet oldani más kizárásával. Legjobb ha olyan szobatársakhoz kerülsz ahol ez nem okoz problémát és mindenki csinálja ha szüksége van rá. Nem kell feltétlen közösen vagy egymás előtt csinálni. Viszont mindenkinek szüksége van rá.
9/24 anonim válasza:
Többség,a normálisak fürdőn,zárt wc-ben végzik,nem mások előtt,esetleg amikor alszanak takaró alatt.
10/24 anonim válasza:
Fürdőben van elválasztófal,így ha leghatsóba megy zuhanyozni is nyugodtan tud,meg ha a fal fele fordul,zuhanyrózsával szemben senki nem fogja látni ha maszturbál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!