Igénytelen vagyok, ha csak 2 hetente fürdök?
akkor te havonta fürdesz xD március van :D á. ez nagyon nagy:D
szerintem elég minden másnap fürdened kedves kérdező :D húsvét másnap, meg karácsony másnap :D
Te beteg vagy,büdös,gustustalan,igénytelen,:(groteszk:)
és
UNDORÍTÓ!!!!
Sajnálom azokat akiknek el kell viselniük!!!
Te vagy az én igazi lelki társam. *-*
Én is 2 hetente fürdök.
Mond csak van barátnőd? :P
bocsánat a kifejezésért, de neked mi van a fitymád alattt? és jóillatú? fincsi lehet főleg nyáron... atyauristen... :S:S:S sztem már hozzászokott az orrod...
ha pl. a párom fürdik reggel. elmegy melózni, haazér és este pl orál.. akkor is érezni kicsit h már reggel fürdött.. gondolj már bele.. én napi 2× fürdök!!. mert sztem nagyonjo érzeés amikor tiszta vagy... undoritó..
úristen ha lusta vagyok és tudom h nem megyek sehova akk néha 2 napig nem zuhanyzok, de max 2 napig!
annál tovább nem bírtam, viszketek meg izzadok meg zavar a szagom, bár a gén vicces játék van aki a kakiszexet szereti
Sajnos, itt, Magyarországon ez sajnos valóban igénytelenség. Ha elmész a Balkánra, még megszólnak, hogy itt jön a piperkőc...
Mellesleg neked is azok a nők jönnek be, akik nem fürdenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!