Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Felhelyeztem egy fültisztító...

Felhelyeztem egy fültisztító pálcikát a húgycsövembe és a vatta egy része bent maradt, most mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

2015. aug. 25. 13:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ide nem csak urulógus kell, hanem egy nagyon jó pszichiàter.De megbolondultàl.Hàny éves vagy, 12 ?
2015. aug. 25. 14:09
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak 1 része maradt bent ,akkor van esélye hogy a vizelet sugár is kihozza .
2015. aug. 25. 14:11
 13/20 anonim ***** válasza:
Hát ki fognak röhögni, de akkor még sokkal jobban, ha nekiállsz valami hülyeséget kamuzni, hogy véletlen csúszott be valami a húgycsövedbe.
2015. aug. 25. 14:13
 14/20 anonim ***** válasza:
Azért ők látnak ilyen eseteket, nagyon jól tudnak erről a "perverzióról" is, nem te leszel az első aki bemegy ezzel a sürgősségire.
2015. aug. 25. 14:15
 15/20 anonim ***** válasza:

Kipisilni próbáltad már azóta?

A húgycső annyira azért van rugalmas, hogy kisebb vesekövek is tudnak rajta keresztül ürülni, (még ha nagy fájdalmak árán is), mert a vizelet kellő nyomással tolja őket kifelé, szóval nem tartom valószínűleg, hogy egy vattafoszlány olyan akadályt képezne benne, amit ne távolítana el a vizeletsugár.

De ha így nem tudsz megszabadulni tőle belátható időn belül, tényleg menj el orvoshoz!

2015. aug. 25. 14:18
 16/20 A kérdező kommentje:
Ha elmegyek másik városba ott fogadnak? Nem szeretném hogy a környéken mindenki tudjon róla.
2015. aug. 25. 14:18
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem biztos.Csak ha sürgős esetről van szó.Az fix, hogy körbe fognak röhögni, az izgi része meg ott jön, ha fiatal nővér is lesz bent.Égni fogsz rendesen.
2015. aug. 25. 14:32
 18/20 anonim ***** válasza:
De hülye vagy, bármit is belenyomni.. Nekem kényszerből nyomtak bele mert muszáj volt, más betegség miatt... és hát iszonyatosan szar.. De hát csak gratulálni tudok. Vizelettel távozni fog. Sokat igyál, meg sok sok sok sört az vízhajtó.
2015. aug. 25. 21:08
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem kell befosni, majd kihugyozod. Igyál meg néhány üveg sört és reggelre már el is felejted annyit fogsz hugyozni.

Vagy vegyél víhajtót a patikában ha adnak vény nélkül. A vesekövet is így hugyoztatják ki csak az még fáj is.

2015. aug. 26. 15:04
 20/20 A kérdező kommentje:
megkértem egy 70-es fog nélküli banyát hogy szívja ki, és kijött :)))
2015. aug. 31. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!