Babaolajos vatta szorult a fülembe, nem tudom kiszedni, mit tegyek?
szerintem ne próbálkozz a kiszedéssel, nehogy bajod essen
ügyeletre nem tudsz menni?
nem tudok, azt sem tudom mi az az ügyelet...
itt csak úgynevezett körzeti orvos van. oda lehet hétköznap elfáradni ha baj van. hétvégén mindenki vigyáz magára általában.
Ez esetben,semmit ne csinálj!Ne nyúlj hozzá,ne piszkáld.Eszedbe ne jusson megvárni a hosszú hétvégét.Holnap reggel első dolgod legyen a legközelebbi város ünnepi orvosi ügyeletének felkeresése.Ilyennek minden városban kell lennie.
Ez a durva azért.Normális helyen ez már egy múló emlék lenne,neked meg így kell éjszakáznod...Majd írd meg mivolt.
köszönöm mindenkinek a tanácsokat, szerencsére még tegnap sikerült kiszedni a beszorult vattát...
egy hasonló műnyag csövecskével szedtem ki végül, mint amivel betuszmákoltam, csak az volt a különbség, hogy ennek a végén voltak rovátkák. egyébként ha valaki hasonló helyzetbe kerül, javaslom a horgolótű használatát. ezenkívül mindenki ellenőrizze fültisztítás előtt, hogy stabilan áll-e a vatta a műanyag végén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!