Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A fültisztító vattadarabjának...

A fültisztító vattadarabjának egy része benne maradt a fülembe. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egy fél órája tisztítottam a fülemet amikor a fültisztítónak egy kis része a fülembe maradt. Hirtelen borzalmasan erős recsegést hallottam a fejemben még akkor is ha meg se mozdultam.. majd pár perc múlva éreztem h kicsit kintebb csúszott és a recsegés megszűnt. Azonban folyamatosan érzem, hogy benne van a fülembe. A testvérem már mindennel és mindenhogy próbálta nézni a fülemet de azt mondta ő nem lát semmit.. Ezekszerint ennyire bent lenne.. Ilyenkor mit tudok tenni? Esetleg holnap reggel az orr-fül gégészeten kezdjem a napom és kimossák a fülem? Én már nem merek hozzányúlni mert félek hogy beljebb nyomom..

2014. jún. 10. 23:25
 1/5 anonim válasza:
Ha belevilágít, és tényleg nem lát semmit, akkor valószínűleg nincs is ott semmi, főleg ha a kiszedett vatta ép maradt, de azért nézesd meg. A füledet nem fogják kimosni hanem csak kiszedik, ha benne maradt. Nekem már kimosták, tök kellemes volt :D (ha esetleg félsz tőle, ne tedd, mert nekem például még be is jött, kellemes langyos, de persze lehet csak én vagyok kattant :D )
2014. jún. 10. 23:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Menj el mindenképpen a fül-, orr-, gégészetre
2014. jún. 10. 23:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Hát sajnos a kiszedett fültisztító vattadarabja sem teljesen ép.. Látszik mintha "leszakadt" volna belőle egy minimális. Úgy, hogy szerintem mindenképp a fülészetre fogok reggel menni..:/
2014. jún. 10. 23:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Na, kiszedték?:) Gondolom ott is elmondták, de elmondom én is: nem szabad fültisztítóval fület tisztítani.
2014. jún. 11. 07:57
 5/5 Horváth M.M válasza:
Én is így jártam ma reggel zuhanyzás után, bennt ragadt a vatta. Fül orr gégészeten nem volt rendelés, a házi orvosi felügyelettől is e küldtek hogy menjek a sürgősségire..de végülis ki tudtam szedni kis segítséggel. Bele világítottunk telefonnal, és vettünk kullancs ki szedő csipeszt a patikában. Azzal meg lehetett fogni. :)
2023. okt. 1. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!