Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lehet valami komoly bajom a...

Lehet valami komoly bajom a disznótól?

Figyelt kérdés
Hétvégén buli volt az egyik barátomnál falun és nagyon sokat ittunk de tényleg eszméletlenül sokat. Én annyira nem tudtam felfogni a dolgokat,hogy éjjel bementem a disznóólba hogy "levágjam" a disznókat. Ez mind szép és jó,csak ugye a disznó fürge állat ezért megijedt és elkezdett rúgkapálni és a nagy verekedésben herénrúgott. Azóta nagyon fáj és attól félek komolyabb bajom lett. Ha orvoshoz megyek meséljem el a sztorit így? Nem fog hülyének nézni? Mi van ha rákos lettem és leveszik?

2015. aug. 24. 10:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Sztem ha dokihoz mész elég annyi: "részeg voltam herén rúgtak a részletekre nem egész pontosan emlékszem". Nem hinném hogy ettől most azonnal rákos lettél és le is veszik rögtön!
2015. aug. 24. 10:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Rákos nem lettél. :) Tapogasd meg a heréd, hogy nincs rajta valami elváltozás. Egyébként el kell múlnia a fájdalomnak pár nap alatt. De mondhatod a dokinak, hogy gyümölcsöt szedtél a fán, s leestél a fáról, s úgy ütötted meg magad.
2015. aug. 24. 10:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Amúgy remélem többet nem iszol ennyit. :)
2015. aug. 24. 10:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem gondolj rosszra . Majd elmulik.
2015. aug. 24. 13:31
 5/6 anonim ***** válasza:

kivéve ha megrepedt és hasonlók

meg van dagadva, a zacskód vörös? menj el az orvoshoz, és mondd azt, hogy részeg voltál, túl sokat ittál, nem igazán emlékszel mi volt, de mintha megrúgott volna valami vagy valaki

nem kell tovább részletezni

nézesd meg

ha nem kezelik és valami baja van akkor nem adnak helyette másikat

igaz ha csak egyik fáj akkor szard le, végülis egy herével is lehet még gyereked :)) na jó csak vicc volt, menj orvoshoz, de tényleg

2015. aug. 25. 12:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sajnos kamu a történet.
2015. szept. 9. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!