Kalgon kérdése:
2 napig lázas voltam! A legmagasabb 39,3 C volt! és komoly a herémre nézve?
Figyelt kérdés
A herémet hűtöttem,nehogy baja legyen.Ilyenkor normális hogy kicsit lötyettebb?2015. febr. 16. 12:27
1/6 anonim válasza:
Normális! Azért "löttyedt", mert a testhőd magas volt, a heréknek pedig alacsonyabb hőmérsékletre van szüksége, ezért a herezacskód ernyed.
Néhány nap láztól nem lesz a heréidnek baja! Még külön hűteni sem kellett volna.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!És az normális ha ilyenkor néha összehúzódik?
2015. febr. 16. 12:32
3/6 anonim válasza:
Igen! A herezacskó szabályozza a heréid hőmérsékletét. Hol összehúzódik (és a herék közelebb kerülnek a testedhez), hol elernyed.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Most már megnyugodtam!
2015. febr. 16. 12:37
5/6 anonim válasza:
Már hiányoztál a kérdéseddel .A magas hőmérséklet,csak akkor káros ,ha az hosszabb távon van.Ilyenkor károsodhatnak a spermiumok .Nálad a fiatal korod miatt,teljesen mindegy milyen jön ki masztinál .Érett vagy sérült,elhalt.Egyébként a zacsid lett löttyebb,és nem a tökeid .
6/6 A kérdező kommentje:
de később nem mindegy..
2015. febr. 16. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!