Fityma fontos ez komoly?
Figyelt kérdés
Az lenne a helyzet hogy nem merev állapotba teljesen hátra megy a fityma semmi gond vele. Merev állapotba a makk alá tudom húzni kb 0.2-3-4-5 cm-re, de tovább nem és ameddig tudom húzni ott alatta van egy ilyen porc körgyűrű amit csak merev állapotban lehet látni. Nem fáj meg semmi csak ha erősen nyomom meg.Olyan szinten parázok, hogy az nem igaz...még szűz vagyokés 14 éves (ha ez valami komoly dolog, megölöm magam!!XD )?2015. jan. 21. 23:15
1/6 anonim válasza:
Az nem porc te, hanem bőrgyűrű, fitymaszűkületnek tűnik ennyiből ítélve.
2/6 anonim válasza:
Lehet hogy egy kicsit szűkebb a fitymád az ideálistól. A leírtak alapján nem áll fent fitymaszűkület. Fürdéskor húzogasd meleg vízben, akár a napi maszti is lehet az efféle "edzés". Hamarosan el fog tűnni az a"porc körgyűrű".
3/6 anonim válasza:
Amiről írtál,annak a pontos neve izomgyűrű.Az sohasem fog eltűnni,a szexnél van nagy szerepe .Merev állapotban még lilás szine is lehet.
4/6 anonim válasza:
Ha a makk môgé tudod a fitymád húzni amikor merev a péniszed az jó,akkor nincs gond.
Annyit tudsz csinàlni hogy még tökéletesebb legyen a fitymád,hogy meleg vízben minden nap pàr percet húzogasd a fitymád,ezzel tornáztatod.
5/6 A kérdező kommentje:
Rendben:) Hát így ezek a válaszok most jól jöttek:) Nagyon megnyugodtam:D Egyébként szoktom meleg vízbe húzogatni de mivel a fitymafékem nem a leghosszabb nem nagyon engedi hátrébb húzni.. de nincs vele bajom az a 0.5-cm re ha hátra tudom húzni merev állapotban szerintem akkor már nincs nagy probléma. Egyébként nem fáj meg semmi ha ez jelent valamit!:D De régebben jártam urológiára mert volt egy kis 'vér' a vizeletemben ez ilyen 2008-tól 2010-11-ig jártam és ott nézegettem aztán mindent de soha nem mondtak semmit se. Az ilyen fitymaszűkület stb... bármikor kialakulhat? Vagy ezzel születni kell?
2015. jan. 22. 21:59
6/6 anonim válasza:
Bármikor kialakulhat. Elég egy fertőzés és már jön is. Ezért fontos a higiénia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!