Miért van az hogy amig csak "hergeljük" egymást rohadtul begerjedek és amikor levetkőzünk (az idő alatt) lankad a kedv és nem tudom újra felállítani?
ez van már 3 napja vasárnap este nem éreztem jól magam hányinger fejfájás szédülés aztán hétfőn rámásztam barátnőmre(erre az időre a tünetek mind elmúltak) aztán amire kicsatoltam az övét addigra lelankadt (fél óra gerjesztés után sem állt fel újra) elkezdtem szédülni mint a rohadt élet hányingerem volt ott voltam hogy futás ki a wc-re aztán inkább hagytuk az egészet pedig szegény lány rohadtul beizgult. kedden újra próbálkoztunk valamivel jobban voltam csókolózás minden ...szokásos mondom magamban igen ez az ma összejön "éreztem az erőt" és megint ugyanott elkezdtem szórakozni az övével erre puff megint nem áll megint szédülök... elmentem dokihoz mondta hogy elkaptam valami vírust.
máskor nem szokott ilyen lenni pedig rohadt idegesítő öve van kell vagy 1-2 perc mire kicsatolom de normális esetben áll tovább mint a cövek egymás után jöhet 4-5 menet is. szegény lányt sajnálom igazán hogy begerjedve kell hazamennie én meg mintha mi se történt volna mert szarul lettem. vajon mennyi ideig fog ez még így menni.
(azt tudni kell hogy egyikünk sem veti meg a szexet gyakorlatilag 4 hónapja majdnem minden nap csináltuk kivétel menstruáció vagy egyéb dolgok miatt)arra is gondoltam hogy mielőtt vele összejöttem nem volt ilyen aktív szexuális életem lehet hogy bemondta az unalmast vagy nem tudom légyszíves adjatok tanácsokat mert tényleg elég szar helyzetben vagyok 18/f
Hali!
NE ESS PÁNIKBA!!!
Figyelj rám! Tarts egy kis pihenőt, és közben kúráld ki magad, mert nem nem vagy lány, aki teherbe eséskor hasonló tüneteket produkáljon! Tuti, hogyha eddig ilyen problémád nem volt, akkor elkaptál valamit!
Hallgass rám, különben nemcsak addig megy ez a rémálom, amíg beteg vagy, HANEM JÓVAL TOVÁBB IS, hiszen minél inkább erőlteted, annál inkább nem fog menni! SŐT! Mivel nem megy, elkönyveled ezt a TE személyes csődödnek előbb-utóbb, és onnantól kezdve még ha meg is gyógyulsz, akkor sem fog menni, mert aztán már gátlásos leszel, tele leszel félelemmel... pontpontpont... hadd ne soroljam tovább, mert nem kellemes dolog beszélni arról a lavináról, amit ez elindít, és hidd el te sem akarod tudni...!
Szóval álljatok le egy picit, kben akaralanul is, de erősen ráfáz6sz, ami kár lenne, mert úgy látom, imádjátok egymást! Előbb gyógyulj meg, addig öltődj fel, aztán újult erővel...: ACTION!!!
Amit viszont tegyél meg: _ Üljetek le, és BESZÉLJETEK RÓLA!
Mondd el neki, hogy nagyon kívánod őt, ahogy ő is téged, és egyikőtök sem tehet arról, hogy most lankad a huszár, mert "fejbevágták"... (ha már 1x fáj a fejed...) EBBEN EGYIKŐTÖK SEM HIBÁS!!!
Nézz a két szép szemébe, és biztosítsd arról, hogy szereted őt, és amint jobban leszel (az orvos kgyógyított) bepótoljátok a kihagyást! Viselkedj meggyőzően, magabiztosan, de őszintén! EZ NEM IS A TE HIBÁD!
A kböző elméleteidet meg inkább küldd el Hálivúdba, arra ugyanis semmi szükség, hogy mindenféle kitalált félelmeidet bemagyarázd magadnak, hiszen nincs veled semmi gond, csak elkaptál valamit! :-O
A pihenő beiktatásával meg őt is megvéded attól, hogy elkapja a te bajodat, tehát felelősségteljesen viselkedsz, amit így a leírásod alapján simán kinéznék belőled, Srác!
Azt a fránya övet meg NEHOGY KIDOBD!!! :-O
Azt vettem le, hogy mire kicsatolod az övét, addigra totál türelmetlenek lesztek, ami azért jó, mert úúúúgy begerjedtek, mint az áállat! :-D ˙ Szóval "Isten tartsa meg jó szokásotokat!" szokták mondani... hiszen az továbbra is lehet a szerelmetek sikerének közös kulcsa!!! XD
Gyógyulj meg, azt' UZSGYI! Vissza a nődre övet csatolgatni, szeretgetni, dédelgetni... ergo... bepótolni!!! XD XD XD
Üdv: EE
Még valami eszembe jutott...
A lankadást kivédheted, ha használtok péniszgyűrűt. Ezt akkor húzd rá a cerkád tövére, ha teljesen merev vagy, és megmarad az erekció, kicsit biztosabban érez7ed magad emiatt... talán segít7 helyreállítani az önbizalmadat.
Ezt (és akár heregyűrűt is, mind a kettő ezt segíti...) bármely szexboltban kaphatsz. Anyag nagyon rugalmas, egyeeket már azonban már felszereltek elemmel működtető csikló- ill. ha jól emléxem zacsiizgatóval is. Számos változatban kapható, de ha err sajnálod a pénzt kiadni, akkor használj (előzőleg higiénikusan lefertőtlenített) befőttes gumiszalagot (1 mm vastag, 5 mm széles). Ugyanaz a hatás.
Arra azonban figyeljetek, hogy a gumigyűrűket (mind a bré, mind a zacsi köré felgumizva) max 25 percig tartsd fent, mert félóra után már veszélyes lehet a szervi vérellátásra nézve! Csak egészséges állapotban használd, szóval előbb gyógyulj meg, azt' utána vissza a pályára! :-)
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!