Az gáz ha szeretném hogy bejöjjön velem a barátnőm az urológiai vizsgálatra?
Figyelt kérdés
Félek egy kicsit és jó lenne ha ott lenne mellettem.
20/F
2015. aug. 10. 15:17
11/14 anonim válasza:
Nem kéne.. Én ugyan bejártam a nagypapámmal, de ő 95 éves volt..., így nekem kellett kommunikálni az orvossal.
A belső vizsgálóba így sem mentem be, de pl. a kórházi sürgősségin bent voltam.
20 évesen viszont menj szépen egyedül.
13/14 anonim válasza:
Nem gáz,annyi hogy amikor megvizsgál majd az orvos ne nêzzen oda,na az lenne êgő ha a here tapit,fityma húzit,meg prosztatát premier plánba nézné.Elfordul ennyi.
14/14 anonim válasza:
A vizsgálat nem fájdalmas,hidd el a nőknek rosszabb ott egy kacsa nevű eszközt tesznek a hüvelybe,azzal kitágítják azt éy úgy vesznek mintát.Oda se megy be senki,mêg 16 êves csajok is elmennek egyedül.
Neked meg legrosszabb esetben 1 ujjat a fenekedbe tesznek,már ha egyáltalán lesz prosztata vizsgálat,mert ha egy adott gonddal mész akkor lehet csak arra összpontosítanak majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!