Fiúk! Urológiai vizsgálatra szőrös vagy csupasz farokkal mentek? Hogy zajlik pontosan?
Én egyszer voltam, amikor komplett kivizsgálásra küldtek, de sajnos a szívemmel volt a baj. Jól szét is műtötték, de megmaradtam - de ez most nem érdekel senkit ...
Szóval SOHA nem borotváltam a farkamat és nem is fogom. Úgy mentem be, ahogy az Isten megteremtett. Egyáltalán nem örültem az eseménynek, főleg így utána, hogy felesleges volt. Oldalra fektettek, lábamat felhúzatták és felvett a pofa egy kesztyűt, aztán bekente valami kenőccsel a kezét - oda sem néztem csak a "benyúlás" miatt aggódtam egy kicsit. Igyekeztem "laza és szűzies" lenni és ...
Nem élveztem, de nem volt fájdalmas sem! Tulajdonképpen nekem egyáltalán nem volt rémes élmény! Utólag érdekesnek tűnhet, hogy egy pasi benyúlt hátulról, de azonnal túltettem magam rajta! Hidd el, nem vagyok meleg és nem élvezem az ilyen dolgokat! Lehet, hogy matatott is valamit, de az annyira fel sem tűnt.
Az egész tartott vagy 1 percig, aztán letöröltette velem az "anyagot" a hátsómról, aztán kimehettem. Gondolom a prosztatát nézték, meg egyebeket, hogy minden rendben van-e. Nem volt egy nagy ügy - nekem. Hogy te hogyan éled majd meg, azt nem tudom ...
43/F
A dokit nem érdekli hogy szőrös,nyírt vagy csupasz a farkad.
Vizsgálat menete:
Bemész a rendelőbe, felveszi az adatokat és kikérdez,amire őszintén válaszolsz.
Elmondod a panaszod, kérdéseid és aggodalmaid.
Felfekszel egy ágyra, majd UH-val megnézi a húgyhólyagot,húgyutakat. Ha rendes orvoshoz mentél, monitoron keresztül megmutatja, és elmagyarázza a dolgokat.
Ezután kesztyűt húz, majd megvizsgálja a farkad. Herék,makk stb.. Nyugi nem azért teszi mert tetszik neki, hanem mert egy általános szűrővizsgálatnál ez megszokott.
Aztán jön a picit kellemetlenebb dolog...lekönyökölsz az ágyra,majd a doki mutató és a középső ujjával benyúl hátul hogy megnézze a prosztata kétoldali lebenyét. Vazelint vagy síkosítót használ, nem lesz kellemetlen.
Ha ezen túl vagy, felállítja a diagnózist,és ha szükséges célzottan ,gyógyszeresen kezel.
Van egy irtatlan szabály ha urológushoz mész..ez pedig az hogy vizsgálat előtt elvégzed otthon a "nagy" dolgot, mert akárhogy-is így illik,mondjon bárki bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!