Urológiai vizsgálatra készülök, kell félnem? Ugyanis.
20 éves vagyok. Volt két lágyék sérv műtétem idén. Egy panasszal visszamentem , hogy fáj az egyik herém néha, érzékeny. Megnézte a dokim és mondta , hogy egy kicsivel nagyobb is. Mondta, hogy menjek el urológiai vizsgálatra.
Ez az elmúlt egy hétbe éreztem talán. 2 napja viszont fáj a fejem is, köze lehet hozzá? Vagy csak a fáradtság lehet ez..?
Ugyanis 2 és fél hete fizikai munkát végzek . Lehet, hogy csak megemeltem magam , de félek nagyon.
Valaki tudná milyen vizsgálatokra kell felkészülnöm? Komoly baj lehet? Illetve mit tudnátok ajánlani, hogy hova menjek?
Budapesten lakok.
Szia!
A fej fájás lehet a munkától,a hirtelen időjárás változsától is hogy hol meleg van,hol meg esős,szeles idő,lehet frontérzékenység,tehát a here fájdalommal nem igazán függ össze.
Az egyik here mindig kisebb mint a másik,sosem teljesen szimmetrikus.
Valóban vizsgálat előtt jobb ha ki kakiltad magad,sőt ha üres nyomorral mész,mert vannak urologusok akik prosztat viszgáalt mellett vízelet mintát is kérnek majd.
A vizsgálatra ápoltam menjél,tehát előtte fürödj meg alul mindenképpen,ha autóval mész akkor jobb ha viszel váltó boxert,majd leírom miért is.
Az orvoshoz bemész,beszélgettek,elmondod mi bajod,mit érzel és megvizsgál,megkér bokáig told le a gatyád vagy az orvos elé kell állnod és úgy vizsgál meg,vagy az ágyra fel kell feküdnöd úgy vizsgál meg,vagy mind két helyzetbe,mert ha állsz akkor is másképp néz ki a here,másképp áll és ha fekszel akkor is más a here fekvése.De megnézheti azt is a doki hogy nincs fitymaszükületed,tehát a fitymád is hátra húzhatja,a heréket áttapintja,sőt az egész péniszt áttapinthatja,meg megkérhet köhögj miközben a péniszed,heréd fogja hogy megnézze nincs újabb heresérved esetleg.
Utána ha végez prosztata vizsgálatot megkér állj terpeszbe az ágyhoz,és vazalinnel,sikosítóval bekeni a kezét és egy újjával a fenekdbe nyúl és a prosztatát kitapintja,ez nem fáj,de kellemetlen,ahogy benyúl olyan érzés mintha kakilnod kellene és a sikosítótól ha kihúzza a kezét a fenekedből akkor a gatyád trutymos lehet,erre írtam jó ha van váltó gatyád,mert van akinek tiszta marad a boxera,de van akinek a vazelin kicsit ráfolyik és nedves lesz tőle.
Ez várható.Az orvos majd mindig mondja hogy mit fog csinálni és te mit csinálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!