Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Férfiaknál hogyan kezelik az...

Férfiaknál hogyan kezelik az intim terület gombás fertőzését?

Figyelt kérdés
Visszatérő fertőzésem volt, a páromat is kellene kezelni. Jövőhéten megy orvoshoz, de kétségbe van esve, hogy mit fog felírni neki az urológus.
2015. aug. 8. 11:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem is akkor múlt el, amikor abbahagytam a fogamzásgátlót. Bárcsak sose szedtem volna :(
2015. aug. 8. 13:00
 12/14 anonim ***** válasza:

Ez férfiaknál teljes egészében bőrgyógyászra tartozik .

Ez nem az urológus szakterülete,az más dolog hogy ő is sok gombás fertőzöttet látott .Először is az okot kell megkeresni,mitől is van ez .Súlyos gombásodásnál adnak egyidejüleg szájon át beszedhető gyógyszereket is ,melle a helyi kezelés .

2015. aug. 8. 18:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Canesten írnak fel neki lehet.
2015. aug. 8. 22:06
 14/14 anonim ***** válasza:
52%

Urológus kezeli a nemiszerven lévő gombát,kiütéseket is,ahogy nőknêl a nőgyógyász szintén.

Sokal jobban jár ha urológushoz megy a vizsgálat is diszkrêtebb,a legtöbb helyen van külön vizsgáló rész.

Bőrgyógyászaton ez nem elmondható,ott van hogy megpiheni,vagy kávéra beül pluszba pár ember és nem fogja érdekelni az orvost hogy zavar e téged hogy akár 4-5 ember előtt vedd elő.

2015. aug. 8. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!