Duzzadt mellbimbó férfiaknál?
Úgy gondolom ez túlsúlyos férfiaknál ,kortól függetlenül ilyen .Az enyémek is nagyobbak,mint egy 18 éve csajé .
Mikor vékony voltam nekem sem ilyen volt.
Gynecomastia a jelenség neve. Én 19 vagyok, és 12 éves korom óta szenvedek vele. Túl sok az ösztrogén a szervezetedben, ez okozza a vizesedést, elhízást is. A magyar orvosok lesza..ák, pedig a TB-nek támogatnia kellene a műtétet, de így magánúton kell megoldanod.
Vannak vényköteles gyógyszerek(pl. tamoxifen,mesterolone,anastrazol) amik segíthetnek, de ezekhez szinte csak illegálisan tudsz hozzájutni. Persze vannak még csodák, és talán akad még lelkiismeretes orvos szeretett hazánkban :)
Fú, köszönöm a választ...Egyszer valahol már olvastam a latin nevét ennek a csodának. Akkor ez kezelés nélkül soha nem múlik el igaz?... Csak itt ütközik ki az ösztrogén úgy tűnik, máshol teljesen olyan vagyok mint más férfi, szakáll, rendes szőrzet, széles váll, stb.
Akkor ez vagy hormonkezelés/ műtét?
A magas ösztrogénszinttől még lehet normál tesztoszteronszinted, miért ne szőrösödnél normálisan?
Valószínűleg az arányokkal van gond. Amit te hormonkezelésnek hívsz, az konkrétan arról szól, amit fentebb leírtam: gyógyszerekkel blokkolod az ösztrogént, vagy annak a hatását a szervezetedben. Tamoxifentől átmenetileg javul, de végleges megoldást nem nyújt. Marad a szike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!