Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez lehet hererák? F/16

Ez lehet hererák? F/16

Figyelt kérdés

Sziasztok. A bal herém kicsit keményebb, de nincs nagy különbség a jobb herémhez képest. Méretben majdnem ugyanakkorák. Súlyra is egyformák, kis eltérés van talán a bal here nehezebb.

-Csomó nincs a herén.

-Víz, telítettség nincs a zacsiban.

-Kicsit nagyobb és keményebb a bal here.

-Tompa fájdalom vagy kellemetlen érzést érzek a bal herében, illetbe az alhasban. Viszont több napja nem kakiltam, és most sikerült, azóta enyhült az alhasi fájdalom (ez csak a bal oldalt volt érezhető)

-A here és az alhas tegnap este kezdett "fájni" elviselhető a fájdalom, aludni jól tudtam, viszont keveset (nagy meleg miatt)

-A fájdalom nem mindig érezhető, és mértéke se azonos, néha jobban fáj.

Most megkönnyebbültséget érzek a hasamban.

A tünetek alapján lehet ez hererák, vagy akármilyen herebetegség? Holnap tudok menni orvoshoz (gyerekorvos) urológushoz biztos nem. El is megyek szerintem, megkérdezem, mit tegyek, vagy mi lehet ez. Ha kell beutaló urológiára akkor kérek a jövő hétre.

Azt mondják, ha a rák fáj, az már nagy baj. Ha ez netán hererák, akkor nagyon veszélyes rám nézve? Kezelés hogyan történik?

Még csak 16 éves vagyok, megvagyok ijedve.

2015. aug. 6. 14:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Alsó miatt lehet ilyen fájdalom? Ugyanis ma ugyanazt a boxeralsót vettem fel és megint fáj a bal. Viszont kicseréltem és lassan elmúlt ez a "fájdalom"
2015. aug. 9. 17:24
 12/14 anonim ***** válasza:

Igen a túl szoros boxer se jó,az nyomhatja,de a túl lenge se,amiből tudod kilóg.☺

De több kamasz is írt arról hogy néha pici here fájdalmat érez ami aztán elmúlik.

2015. aug. 9. 20:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen. Prosztata begyuladása miatt bakteriumos. Át mehet a herékbe is. Hirtelen szuró fájdalmak nem vészesek ezüst koloidot szedjé rá. A prosztata meg nem fáj ha gyulladt
2015. aug. 16. 17:19
 14/14 A kérdező kommentje:
Szerintem nem az volt. Amióta nem használom azt az alsót, azóta nincs olyan fájdalom.
2015. aug. 16. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!