Lehet hererák? F/15
Sziasztok!
Kb. 2 éve kitapintottam egy csomót a bal herém felett, kb 1-2cmvel, átmérője 1cm. A bal herém kicsit nagyobb, pontosabban inkább hosszúkásabb. Nem fáj, se a herém, se a hasam. Illetve ez a bal kicsit, keményebb, de alighogy észrevenni a különbséget. Maszturbálásnál nincs semmi különös, vízszínű és a fehér között van, rendesen jön, elég szép mennyiségben.
Ma este fürdés közben valahogy a kezembe akadt az a csomó, mintha az ondóvezetéken lenne. De biztos nem a herén van. Ha megfogom, ilyen puha, nem fáj. Azóta nem nőtt szerintem. Nem lehet mindig kitapintani, vagy csak nehezen találom meg.
Kicsit megijedtem tőle. Van mitől tartani? Orvost valószínűleg felkeresek.
Én azt nem értem, hogy a fenébe nem ilyedtél meg két éve... nem akarok goromba lenni, de nem vagy normális.
Bárki bármilyen elváltozást észlel magán, ami nem megszokott, azonnal forduljon orvoshoz. Több rákfajta jól kezelhető ha időben észrevezik. Senki ne nyírja ki már magát azért mert lusta elsétálni az orvoshoz...
akkor ér vagy a vezetékek
nekem is van olyan
a bal here vezetékei nekem is hasonlók, de nincs here viszerem, mielőtt valaki azzal jönne
15 éves vagy,de hogy kell ehhez anya,középiskolás fiú vagy már,ne hogy anyud cipel még orvoshoz.
Valószínűleg a mellékheréd vagy ez érvezetéket tapintottál ki,ilyet én is éreztem már,meleg vízben fürdés után a mirigyeket is könnyebb kitapintani.
Szerintem normális amit találtál.
Ha nagyon izgulsz menj el vele urológushoz(oda 14 éves kortól egyedül is lehet menni,csak tb kártya és személyi igazolvány kell,nem kell beutaló csak a rendelési időt megnézni és elmenni rá),ha anyukád kísérne el várjon meg kint,mert van olyan urológusi szoba ahol még nincs külön vizsgálórész elkülönítve(a többségbe már azért van)és ennyi idősen elég lenne ha anyud előtt kezdenék a heréd tapogatni azért.
Szerintem teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!