Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lehet hererák? F/15

Lehet hererák? F/15

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb. 2 éve kitapintottam egy csomót a bal herém felett, kb 1-2cmvel, átmérője 1cm. A bal herém kicsit nagyobb, pontosabban inkább hosszúkásabb. Nem fáj, se a herém, se a hasam. Illetve ez a bal kicsit, keményebb, de alighogy észrevenni a különbséget. Maszturbálásnál nincs semmi különös, vízszínű és a fehér között van, rendesen jön, elég szép mennyiségben.

Ma este fürdés közben valahogy a kezembe akadt az a csomó, mintha az ondóvezetéken lenne. De biztos nem a herén van. Ha megfogom, ilyen puha, nem fáj. Azóta nem nőtt szerintem. Nem lehet mindig kitapintani, vagy csak nehezen találom meg.

Kicsit megijedtem tőle. Van mitől tartani? Orvost valószínűleg felkeresek.

2015. júl. 8. 23:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nem azt irta h anyja előtt tapogatják hanem ha jön akkor megbeszéli vele és dokihoz mennek, nyilván nem fog vele bemenni az anyja
2015. júl. 15. 15:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Pedig hidd el jó pár szülő esetében ha nem szól a gyerek hogy maradjon a váróba bemegy,nem gondolkodnak el.15 éves meg már nem kisgyerek.Tini lányok ha kell elmennek egyedül vagy barátnővel,nőgyógyászhoz.

Azért voltál dokinál?

2015. júl. 17. 22:08
 13/13 anonim válasza:

Ha két éve nem nőtt és NEM A HERÉN VAN, akkor az nem rák. Mellesleg nem is fáj, és semmi más tünet nincs.

Nincs miért aggódnod. Ha akarsz, menj el orvoshoz, hogy megnyugodj.

2015. júl. 22. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!