Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért kellemetlen szagú a...

Miért kellemetlen szagú a péniszem?

Figyelt kérdés

A barátnőm számára kellemetlen a szaga még akkor is, ha épp akkor mostam meg alaposan. Mi lehet ennek az oka? Vagy ez az alap, természetes szaga?

Köszönöm!

2015. aug. 4. 23:31
 1/4 anonim válasza:
65%
Nem mosod meg elég alaposan. Nincs alap, természetes szaga. Nekem is volt olyan párom akinek kellemetlen szagú volt és nem kívánom senkinek. Mikor közölni kell vele, hogy nem szeretnéd "kényeztetni" mert büdös. Volt, hogy elküldtem, hogy mossa meg, és képes volt sima vízzel... Hát mit ne mondjak semmit nem javult. A mostani páromnak semmi szaga nincs, ügyel a higiéniára nagyon. Próbáld szappannal, jól mosd meg a bőr alatt is.
2015. aug. 5. 07:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Természetes szaga mindenkiének van .Használj illatos tisztitó szert,vagy fürdés után fújd be deóval .
2015. aug. 5. 18:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. aug. 5. 21:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy alap szaga mindenkinek van
2015. aug. 5. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!