Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért kellemetlen szagú a...

Miért kellemetlen szagú a péniszem?

Figyelt kérdés

Főleg a makkom alatt elég kellemetlen szagú, még mosakodás után is (pedig tusfürdővel mosom meg alaposan).

Vagy ez a természetes szaga?

Köszönöm!

2014. jún. 24. 13:29
 1/10 anonim ***** válasza:

Természetesnek természetes, csak épp undorító. nincs förtelmesebb szag a mosdatlan ember bűzénél.

Fürdés után pici ecettel is öblítsd le.

2014. jún. 24. 14:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Minden testrészünknek van valami szaga,illata.Még akkor is ,ha tökéletesen tisztálkodik valaki.Van aki a lábával van hasonló helyzetben .Inkább kis deót fujjál rá.Az ecetet hagyd meg torok öblitésre annak ,aki ezt neked ajánlotta .
2014. jún. 24. 17:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Gratulálok a deós ötlethez. Valószínűleg gyulladása lehet ha nem mosdatlan (vagy ha az, akkor is) és attól van erős szaga. Szerintem egy férfit azzal simán ki lehet nyírni ha a gyulladt makkjára deót fújsz.
2014. jún. 24. 17:07
 4/10 anonim válasza:

Körülmetéléssel tökéletesen tiszta lenne!

Én is megcsináltattam és rohadt jó!

2014. jún. 24. 19:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Igaza van az előzőnek, blankoltasd meg, legalább nem kell kínlódnod a fürdéssel. A fitymahiány meg ne zavarjon, mert amilyen igénytelen lehetsz lány úgysem megy a közeledbe. Komolyan kiakadok némely embereken.
2014. jún. 24. 20:24
 6/10 anonim ***** válasza:
BASSZUS FÜRÖDJ MÁR MEG!!!
2014. jún. 24. 20:25
 7/10 anonim válasza:
Terhes vagy!
2014. jún. 24. 20:49
 8/10 A kérdező kommentje:
De mondom, hogy fürdés után is ilyen, miért írjátok mégis ezt?
2014. jún. 25. 00:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig ez a termeszetes zaga. Ez ilyen. Az enyem is faszszagu furdes utan is. De ez nem budos, hanem ilyen a szaga.

Az ecet lemarja a borod. A deotol meg ezer fele baja lehet. Mossad szepen, aztan helo. A pina sem budos, csak pina szagu.

2014. jún. 27. 01:01
 10/10 anonim válasza:
Metéltesd le az tényleg jó minden szempontból !!!
2014. okt. 6. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!