Fitymaszűkület. Házi praktikák?
Nekem anyámékat meggyőzték, hogy a körülmetélés lesz a jó, de nekem sok problémám van vele, típus kérdése pl, hogy kinek mennyire szárad ki a makkja, ami aztán (mint pl az enyém) hámlani, kérgesedni kezdhet, meg foltos is lesz egyre inkább.
Próbáld otthon fürdés után tágítani, húzogatni, ne hallgass azokra, akik egyből le akarják vágatni még a heréidet is. A fitymának funkciója van, akkor derül ki persze leginkább, amikor már nincs meg és hiányzik :(
Elmehetsz a dokihoz, kérhetsz kenőcsöt, hogy segitsen valamit fürdés után a tágításnál.
Ha ez nem vezet eredményre (óvatosan kell, finoman, hogy ne repedjen be a fityma belső része) akkor szoktak bemetszést csinálni, hogy lazuljon a bőr egy kicsit.
Ha ez se jó, akkor lehet plasztikázni (z-plasztika) ha minden kötél szakad, akkor meg lehet részleges metélést is kérni, de a teljes körülmetéléstől lebeszélnélek, én most nagyon sok gonddal küszködöm miatta :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!