A rendszeresen kevés alvás okozhat magas vérnyomást és ájulgatást, szédülést?
Ma elsötétült a kép, nem hallottam semmit, de magamnál voltam. Kipóckolták a lábam elmúlt. De dolgozni nem mentem. Felmentem a háziorvoshoz elmeséltem azt mondta biztos alacsony a vérnyomásom. Géppel lemérték de az asszisztens felkiáltva mondta az eredményt, majd kérdem tőle ez azt jelenti hogy...? Mondja magas, nem tudom mennyi lehetett de azonnal kaptam egy nagyon büdös, foghagyma ízű gyógyszert majd 20 perce kiültettek. Vissza mentem valami 130 volt, de mind1 azt mondták jó.
Táppénzre nem vettek fel, gyógyszert nem írtak. De azt mondták ha valami baj van menjek vissza. Azonban az előbb biciklizgettem és igen csak szédülgettem közbe. Menjek vissza? Mire számítsak? Mi lehet ez? Okozhatja az ha nem tudok egyszerűen aludni csak napi 4-5 órát?
20 éves vagyok. Sajnos közfoglakoztatott és most pont olyan melók vannak, hogy a tűző napon gyomlálunk, kapálunk és kicsit félek menni mert ha megint rosszul lennék az nagyon ciki lenne és messze dolgozok otthontól meg mindentől. Reggel fél hatra ki biciklizgetek a munkahelyre, onnan busz visz el KB 8ra oda ahol most kell dolgozni. Haza csak este fél hatra vagyok otthon. Mindezt 2300FT, dög melegbe.... na de mind1.
Mit csináljak?
Vagy nem lesz semmi csak túl reagálom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!