Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nem múlik a mellékhere duzzana...

Nem múlik a mellékhere duzzanata? Miért?

Figyelt kérdés
Sajnos 1 hónapja mellékhere-gyulladást diagnosztizáltak nálam egy magán urológia rendelőben.Az orvos felírt egy antibiotikumot és ezt írta még "szükség esetén jeges borogatás polcolás". Mivel azon kívül,hogy a bal herém alján a mellékhere hatalmasra van duzzadva és kemény is,nem volt más tünetem,így beszedtem az antibiotikumot és ez után egy ideig nyugodt voltam.De utána pár héttel azt tapasztaltam,hogy nem lohadt le a duzzanat.Sajnos munka,és költözés miatt elég sokat kellett cipelnem.Próbáltam megoldani,de nem nézhettem el,hogy a barátnőm pakoljon le az autóról. Azóta nagyon félek,mert olyanokat olvastam,hogy ha rámegy az ondóvezetékre akkor meddő lehetek stb,de akkor érezném nem? Lázam is lenne meg minden..Mit tegyek??

2015. júl. 31. 21:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy így nem tudom ezt neked meg mondani. El kéne menned egy másik orvoshoz magán rendelésre, hogy meg vizsgálja mégegyszer, hogy rendben van-e. Nem veszítessz vele semmit csak egy kis pénzt, de legalább nyugodtabb leszel.
2015. aug. 7. 02:06
 22/24 anonim ***** válasza:
Hogyan kezdődött amúgy a probléma?
2015. aug. 7. 02:14
 23/24 anonim ***** válasza:

22-es

Barátnőmmel együtt voltunk este, egymás után kétszer. A második már nehezebben ment, de hát ugye miért ne... Két napra rá feszesebb farmer volt rajtam, vezetésnél éreztem, hogy érzékeny és este néztem, hogy a feji része nagyobb, de akkor még nem vizsgáltam meg úgy részletesen. Elmentem orvoshoz, a többit pedig már leírtam. De érdekes, mert én nem csak a feji részt érzem már nagyobbnak és keményebbnek, hanem a teljes mellékherét. Persze a másikhoz képest. Az ultrahang és a baktérium tenyésztés kicsit több, mint 2 hónapja volt. Amit pedig az elején leírtam az már több, mint 1 éve. Ezen idő alatt kb 6-szor voltam orvosnál.

2015. aug. 7. 10:38
 24/24 A kérdező kommentje:
kiderült,hogy nem a mellékherét érzem hanem a bal oldalon egy vizszértágulat.A 3. orvos azt mondta várni kell vele és ha rosszabbodik műtét.
2015. aug. 7. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!