Sajnos 1 hónapja mellékhere-gyulladást diagnosztizáltak nálam egy magán urológia rendelőben.Az orvos felírt egy antibiotikumot és ezt írta még "szükség esetén jeges borogatás polcolás". Mivel azon kívül,hogy a bal herém alján a mellékhere hatalmasra van duzzadva és kemény is,nem volt más tünetem,így beszedtem az antibiotikumot és ez után egy ideig nyugodt voltam.De utána pár héttel azt tapasztaltam,hogy nem lohadt le a duzzanat.Sajnos munka,és költözés miatt elég sokat kellett cipelnem.Próbáltam megoldani,de nem nézhettem el,hogy a barátnőm pakoljon le az autóról. Azóta nagyon félek,mert olyanokat olvastam,hogy ha rámegy az ondóvezetékre akkor meddő lehetek stb,de akkor érezném nem? Lázam is lenne meg minden..Mit tegyek??
Ezt a dolgot SZTK ban is megállapitotta volna ugyan az a doki,csak ingyen .
2015. júl. 31. 21:14
2/24 A kérdező kommentje:
Jó de én egy ilyen kényes témát nem bíznék rá,egy leterhelt orvosra.De ez a herém alján van.Meg is lett ultrahangozva meg minden.
2015. júl. 31. 21:16
3/24 anonim válasza:
Mumpsz tesztet kellett volna végezni, mert lehet, hogy mumpsz fertőzésed volt.
2015. júl. 31. 21:25
4/24 anonim válasza:
Napközben az SZTK ban rendel,utána meg a magán praxiszba .
Ez a menő manapság .Ezért kell mindenhol időpontot kérni .
Napi 6-7 beteg az SZTK ban ,aki meg nem bírja kivárni,mehet magánra .
2015. júl. 31. 21:33
5/24 A kérdező kommentje:
Az én orvosom nem rendel sehol 10 éve.Csak magán.Mumpsz nem lehet mert akkor azóta az összes családtagom megfertőződött volna.
2015. júl. 31. 23:02
6/24 A kérdező kommentje:
Valamint az ellen én is mint minden gyerek kaptam oltást!
2015. júl. 31. 23:04
7/24 anonim válasza:
Első: Szerinted a mellékhere csak a here tetején van? Oh my God. Genius.
A mellékhere félhold alakba helyezkedik el a here hátsó részén. Ez a here felső részétől egészen az az alsó részig terjed. A mellékherének van feje, törzse és farka. A mellékhere alja a here alján található és ez ki is tapintható. Innen indul az ondó vezeték felfele a hasüregbe és az ondó vezeték a here aljától kitapintható egészen a here tetejéig majd a here tetejétől a hasüregig (olykor csak a here tetejétől a hasüregig). A mellékhere alja is bedagadhat.
2015. aug. 1. 13:55
8/24 anonim válasza:
Amúgy meg, az antibiotikum nem elég a mellékhere gyulladásra. Gyulladás csökkentőt is szednek kell folyamatosan az antibitikum mellé és ezt hosszú ideig, mert a mellék here gyulladás hosszan gyogyuló betegség. Illetve hegesedés is kialakulhat utána. És mellék here gyulladás után már sosem lesz olyan a heréd mint régen.
2015. aug. 1. 13:57
9/24 A kérdező kommentje:
Utolsó mi van?????Ez komoly?És ebből milyen bajaim származhatnak?Az orvos semmilyen gyulladáscsökkentőt nem mondott!!!
2015. aug. 1. 18:39
10/24 A kérdező kommentje:
Ja és azt nem is mondtam,hogy csak álló helyzetben érzem.Ülve,fekve nem lehet kitapintani!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!