Lehet, hogy fitymaszükületem van? Ha igen mit tegyek?
15f
Kb 1éve vettem észre, hogy ha izgalmi állapotban vagyok akkor nemtudom teljesen hátrahúzni a bört. Ha meg az elöbb húzom hátra a bört mielött merevedésem lenne akkor látszik, hogy a fityma nem olyan rugalmas és ahol a fityma hátra van húzba ott összeszorítsa a péniszemet...
Ez már fitymaszükület? Ha igen akkor nem muszály körülmetélés? Én nagyon nemakarom körülmetéltetni magam.
Esetleg van rá valamilyen kenöcs?
Kedves kérdező, enyhe szűkületed van a leírás alapján, ezt egészen biztosan NEM kell körülmetélni. Ha az orvos megnézi és azt mondja, hogy ÉRDEMES körülmetélni, akkor az azért van, mert nem akar többet látni, nem akar problémát, vigyázz az ilyen orvosokkal, anyámékat pl rávették annak idején, hogy engem körülmetéltessenek és azóta ezzel szenvedek, mert bizony a fityma nem viccből van ott (és semmi se, rajtunk meg bennünk).
Húzogasd, tágítsd óvatosan a fürdés után, kérhetsz kenőcsöt a dokitól hozzá (a sok okos erről is lebeszélne, ne hagyd magad) ha nagyon nem megy, akkor lehet szó róla, hogy ejtenek egy bemetszést, de annál keményebb eljárásra egész biztosan nincs szükség nálad.
Vigyázz magadra és az egész-ségedre!
Üdv
Köszönöm kedves utolsó :)
ám igen, próbálgatom minnél többet húzogatni, hogy kicsit nyúljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!