Lehet, hogy fitymaszükületem van? Ha igen mit tegyek?
15f
Kb 1éve vettem észre, hogy ha izgalmi állapotban vagyok akkor nemtudom teljesen hátrahúzni a bört. Ha meg az elöbb húzom hátra a bört mielött merevedésem lenne akkor látszik, hogy a fityma nem olyan rugalmas és ahol a fityma hátra van húzba ott összeszorítsa a péniszemet...
Ez már fitymaszükület? Ha igen akkor nem muszály körülmetélés? Én nagyon nemakarom körülmetéltetni magam.
Esetleg van rá valamilyen kenöcs?
de mostmár a kérdésemre is válaszolhatnátok, köszi
máskülömben meg hova írjam ha itt már virtuálisan is terjed?
Hali!
Ha nem tudod teljesen hátrahúzni a bőrt, és azt modnod, szorít akkor két dolgot tudok elképzelni a leírtak alapján.
1.) Fitymaszűkület
2.) Fitymafékprobléma (nem tudom, ezt csak te láthatod.)
Zömmel azok szenvednek ettől, akiknek összebojtosodott a fitymájuk vége, ami túlér a makk végén.
Abban némiképpen egyetértek, az előző hozzászólóval, hogy nagyon sok fiatalt súlyt ez a dilemma, és nem csodálkoznék rajta, hogyha te is emiatt szoronganál. Azonban az előző oldalakon jómagam is számos helyen hozzászóltam a témához, mindössze végig kéne lapozni az előző körülmetélés ill. fitymaszűkület témaköröket érintő topikokat, vagy használni a keresőt e témakörön belül. (Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy körül kéne metéltetned magad, mindössze azt, hogy e témakörben is gyakran esik szó erről.) Érdemes utánanézni.
Kedves Kérdező!
Személyre szabott problémákban továbbra is szívesen segítek (neked is). Azonban előbb nézz utána az alternatíváknak az előző topikokban, és ha ennek ellenére még mindig kérdésed van, amelyre a válasz nem derül ki azokból (ne csak egy oldalt nézz meg), akkor várlak viszontés megválaszolom a kérdéseidet, akár itt, akár nem itt. Okés? :-)
Egyébként szerintem nem kell téged körülmetélni... ennyiből ezt szűröm le, teszem azt hozzá, hogy látatlanban mindenkinek nehéz reprezentatív választ adni.
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!