Tinédzser fiúk, ti mennyire vagytok szőrösek?
Decemberben leszek 14 éves, a lábam, mellkasom, hasam, hónaljam, intim részek durván elkezdtek szőrösödni szinte pár hét alatt. Normális ilyen korán ez?
Osztálytarsaimon semmi szőr nincs.
:/
nekem a lábam, hasam, hónaljam és az intim részek szőrösek nagyon :) de engem nem zavar az sem h a farkam körül szőrös, hiszen az osztálytársaimnak is szőrös
17/F
Végre itt vannak normális fiúk is,nem csak ezek az ellányosodott fiúcskák,akik csupasz kukackák!Ezt a csupaszítást nem is értem,másnap már úgyis bújik elő a szőrzet így annak semmi értelme.Azt értem ha túl sok a fanszőrzet picit rövidre vágja,na de csupaszra,mint valami kisfiú?-Az már gáz.
Teljesen normális.12 éves korom előtt màr volt fanszőrzetem,de fura módon nem lettem szőrös típus.
én 13 vagyok és én is hirtelen pár hét alatt nagyon durván kszőrösödtem a péniszemnél hosszu egyenes szőr nött
Lábon hónaljban már szőrös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!