Mennyi az ideális vérnyomás 15 éves fiú számára?
Figyelt kérdés
185 magas vagyok és 75 kg. Az átlagos vérnyomásom kb. 145/65, ez milyennek számít?2014. jan. 22. 19:13
2/7 anonim válasza:
amit kiírtál az magas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3/7 anonim válasza:
Fordulj orvoshoz - ott kiderül, hogy mérési hiba van-e a dolog mögött (pl. túl kicsi mandzsetta, ami nem takarja a felkar minimum 2/3-át), vagy ha tényleg ennyi, akkor ki tudják vizsgálni.
4/7 anonim válasza:
KIcsit magas.De megjegyzem 140/90 volt 14 éves koromban
Azóta eltelt vagy vagy 50 év .Szinte mindig ennyi volt,megvannak az orvosi papírjaim .Jah,és csak 160 voltam az 50 kilómmal .
5/7 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy ezt ellenőrzés alatt kell tartani! Nem szabad el bagatelizálni, mert tönkre mehet az érrendszered
6/7 anonim válasza:
max 130 lehetne, de inkabb 120 szal magas
orvos, és ne igyál több energiaitalt
7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, Colat se ittam még soha, csak ásványvizet iszom. :)
2014. febr. 5. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!