Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mennyi idő alatt férfiasodik...

Mennyi idő alatt férfiasodik ki egy tinédzser fiú arca?

Figyelt kérdés
Van pár ismerősöm, akik elég hirtelen "átváltottak" kisfiús arcból szinte férfi arcba. A hirtelen alatt pár hónapot értek. Nagy részük 17 évesen, én pedig még 18,5 évesen úgy nézek ki, mint egy 15-16 éves. Mennyi idő alatt zajlik ez le, meg aki későn érő, annak mikor kezdődik? Mert zavar, hogy haveromat 20-nak nézik, közben 17, én meg mindjárt 19 és engem meg 16-nak.. Elég égő, mikor ilyenre kerül sor. Na de most nem ez a lényeg. Tehát a kérdés adott? Tudom, hogy pontosan senki nem tud erre válaszolni, de azért csak vannak tapasztalatok. Tehát?
2014. dec. 24. 14:35
 1/8 szamo77db ***** válasza:
100%
Erre nem lehet pontos választ adni. De vannak olyan lányok, akik az ilyen kölyökképű srácokat kedvelik, mint te.
2014. dec. 24. 14:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Majd akkor nem fog zavarni, amikor 35 évesen 30-nak néznek, a haverodat meg 45-nek. Ez főleg a génektől függ, de az alkoholtól és a cigitől elég látványosan lehet öregedni.
2014. dec. 24. 15:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Változó, én már 40 is elmúltam, de a kollegám szerint 28- nak nézek ki.
2014. dec. 24. 15:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Valakinek soha.

Pl: Kevin Spacey

2014. dec. 24. 15:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Ki tudja mostanság hogy van ez is .Amikor még volt honvédség,20 évesen bevonult a kis "nyálas gyerek" ,és kész férfiemberként szerelt le .Ma is ez kellene .
2014. dec. 24. 16:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Az egy dolog, hogy vannak lányok akik a kölyökképű fiúkat szeretik. De gondolom egy nő jobban érzi magát egy férfi mellett, mint egy fiú mellett. Amúgy én is szoktam inni, meg haverom is, kb ugyan annyit iszunk, de ő cigizik is 3 éve mondjuk.. Engem most zavar, az, hogy 35 évesen 40-nek néznek, már annyira nem lényeg, ha van feleségem, meg mittudom én. Most zavar, nem 10 év múlva fog sajnos.. :/
2014. dec. 24. 17:27
 7/8 anonim ***** válasza:
neked is elkezd lassan férfiasodni nyugiD
2014. dec. 26. 17:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Ámen..
2014. dec. 26. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!