A makkon fehér pöttyök vannak mik ezek?
már jó ideje ott vannak, és elkezdtem gondolkodni hogy majd a lányokat nem fogja e zavarni, szóval gondoltam megkérdezem a bölcs népét az internetnek, hátha tudnak valamit
VIGYÁZAT EZ EGY PÉNISZ!!!
így néz ki, nem viszket nem fáj csak ugy ott van, nagyon közeli kép igy elég ronda messzebről (relative) alig észrevehető
mik ezek, muszáj e bőrgyógyászhoz mennem, esetleg házi mód az eltüntetésükre?
Ez teljesen ártalmatlan dolog,sok férfinak van,ez nem betegség hanem esztétikai hiba,ezzel nem kell orvoshoz menni.De sajnos ezt csak lézeres uton lehet megszüntetni ha annyira zavarna.
Fordyce folt és ppp-re keress rá,mert az egyik jelenségnél a makk alatt a másiknál a péniszen jelennek meg ezek a kis pöttyök.
Ezzel urológushoz is nyugodtan mehetsz én a helyedbe inkább odamennék ha végleg meg akarsz tőle szabadulni,mert az urológus elve a pénisz összes gondjával(,kiütések,bőrhibák,fagyú csiszták,gyulladások,gombák stb )foglalkoznak,az orvos is férfi,így nem olyan ciki előtte elővenni és sok helyen elkülönített vizsgáló is van,tehát csak az orvos lát téged(míg sajnos ez a bőrgyógyászaton nincs,ott akárhány ápoló van jelen a szobába,akár csak kávéra tér be,mert ilyenről is hallottam az mindent látni fog,ott ha valaki szemérmes nem foglalkoznak vele)
De ezzel nem kell orvoshoz menni.
Orvostudakozót ha beírod a google-ba akkor urológusnak is tudsz írni ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!