Apró fehér pontok/pöttyök a zacskón?
Figyelt kérdés
Mi lehet az pár éve vettem , először észre a zacskómon apró fehér kis pontokat. Farkam alsó részén is van egy kevés , szinte észre vehetetlen.2015. ápr. 12. 22:06
1/8 TallandThin Boy válasza:
Zsírmirigy.
PROBLEM SOLVED
2/8 anonim válasza:
Terjed? Büdös?
Ha igen, akkor gomba.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem nem terjed évek óta hasonló mennyiségben vannak. Nem számolom őket egyesével. Kicsit sem szoktam vakarni , nem büdös így nem gombás fertőzés. Köszönöm a válaszokat , főleg az egyesnek , kerestem róla képeket és pont ugyan olyan...
2015. ápr. 12. 22:13
4/8 anonim válasza:
Azonnal menny orvoshoz! Max egyedul vagy olyanhoz akihez nemvagy bejelntkezve ha szégyellős vagy. Nem eri meg kockáztatni!!
5/8 TallandThin Boy válasza:
#4 Nem kell mindenért orvoshoz rohangálni. Főleg nem zsírmirigyek miatt, amik minden szőrszál tövében megtalálhatók.
6/8 A kérdező kommentje:
5. Először én is azon filoztam , pár percig nézegettem és olyan volt mintha abból nőne ki a szőr...
2015. ápr. 12. 22:21
7/8 TallandThin Boy válasza:
Na, akkor most már biztosan megnyugodhatsz :)
8/8 anonim válasza:
A magam részéről izzadás mirigyekre gondolok,mert azokból is van ám bőven .Ennyi zsir mirigy nem lehet ott .
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!