A makkom körül pici fehér pöttyök vannak? PLS!
Figyelt kérdés
Tehát : A makkom körül (nem rajta) pici fehér pöttyök vannak már régóta. Nincs vele semmi bajom, csak azért idegesít hogy olyan mert nem tudom hogy természetes-e vagy nem. :( Gombás fertőzés lehet ? 18 éves vagyok.
Komoly válaszokat várok.
2015. ápr. 14. 12:21
1/8 anonim válasza:
Szi! Az teljesen normális szinte minden embernek van van akinek a szájánál vagy a nemiszervénél ezt úgy hívják hogy fidls ha jól emlékszem teljesen normális ne agodj
2/8 anonim válasza:
Szerintem ezeket a dudorokat Pearly pénisz papuláknak hívják röviden PPP,. Ez nem egy szexuális úton terjedő betegségek (STD), és nem vihető át .
3/8 A kérdező kommentje:
akkor nem gombásodás ?
2015. ápr. 14. 16:59
4/8 A kérdező kommentje:
mitévő legyek?
2015. ápr. 14. 17:12
5/8 anonim válasza:
Nem gomba. Ha nem zavar, ne csinálj vele semmit! Ez nem fertőző dolog. Ha zavar, magánrendelésen le tudod szedetni lézerrel.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, ezt akartam hallani :) Nem zavar .
2015. ápr. 15. 18:14
7/8 anonim válasza:
Fordyce folt,vagy pötty lehet,keress erre rá,képeketnis találhatsz róla.
Ha erről lenne szó,akkor nem betegsêg,csak esztétikai hiba,sok férfinak van és csak lézeres úton vagy fagyasztással lehet eltűntetni ha nagyon zavarna.
8/8 anonim válasza:
A makk peremén a pöttyöket PPP-nek hívják. A fordyce pöttyök a fitymán, és a herezacskón fordulnak elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!