Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mikor ér véget a pubertás kor?

Mikor ér véget a pubertás kor?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és az arcomon,hátaman megjelentek a pattanások,miteszerek a bőröm pedig nagyon zsÍros már vettünk mindenféle krémet meg mindent az iskolában sokan csesztettnek hogy miért nem borotválkozok meg.. szüleimtől megkéreztem és azt mondták hogy ne mert akkor erősebb és gyorsabban kezd el újranőni és az igaz hogyha elmúlik mind ez akkor "szebb leszek meg minden" ?

2015. jún. 20. 11:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez nincs időhöz kötve, lassú folyamat. majd elmúlik, és férfi leszel.
2015. jún. 20. 11:18
 2/8 anonim ***** válasza:
A kamaszkor végével ezek is elmulnak.
2015. jún. 20. 12:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtan meg lehet borotválkozni, mert ha nem teszed, majd 15 éves korodra szép szakállad nő. Az egyik haverom is így járt, bár ő direkt növesztette meg.
2015. jún. 20. 14:23
 4/8 anonim ***** válasza:
ugyanez volt velem, és a végére már annyira megőrültem, hogy nem borotválkoztam, hogy fogtam egy felbontatlan borotvát és cselekedtem..a szülők valahogy nem értik ezt, csak azt nem értem, hogy nekik suliban ez, hogy hogy nem volt gond
2015. jún. 20. 15:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Hogy értenék az ilyen dolgokat a szülők .

Ők egyből 30-40 évesnek születtek .

Már rég megjöttek onnan,ahova ti még csak most igyekeztek .

Mindennek eljön az ideje ,nem kell azt sűrgetni .

2015. jún. 20. 17:21
 6/8 anonim ***** válasza:
mert az ember elfelejti az ilyet vagy mi? Nem értem..az iskola nekem örök életre bennem marad, az ott átélt erőlködések, szenvedések, hogy lehet? a szüleink mintha totál másként élték volna meg
2015. jún. 20. 18:05
 7/8 A kérdező kommentje:
Csak annyira szar érzés mikor nem birsz egy lánynak,barátodnak a szemébe nézni meg mindig minenki basztat...
2015. jún. 20. 19:17
 8/8 anonim ***** válasza:

figyelj én ezt abszolút átérzem, kb 3 évig éltem ebben a tudatban amikor egyszer erőt vettem magamon és felhívtam apámat, hogy vegyen nekem borotvát, olyan 16 éves lehettem..annál szarabbul és kényelmetlenebbül nem éreztem magam előtte, de muszáj volt megtenni..

aztán vett, este mondta, hogy használjam nyugodtan, nem gond, az is elég kényelmetlen volt, aztán másnap mikor nem voltak otthon végre megborotválkoztam, majd izgultam a reakciójukra, hogy vajon mit szólnak, aztán mondták, hogy "jaaajjj megborotválkoztál"

az emberek ezt nem értik, hogy mit kell ezen cinkelni, minden ember más, fogadd el és lépjél

2015. jún. 20. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!