Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Akkor én már benne vagyok a...

Akkor én már benne vagyok a pubertás korban, vagy sem?

Figyelt kérdés
Októberben leszek 14,már szőrösödik a hónaljam,a péniszem környékén,spermám is már van stb stb..ám a hangom nem mutált és még nem is nőttem akkorát mint az osztálytársaim..(158cm vagyok)akkor én már benne vagyok vagy sem?

2014. aug. 24. 16:08
 1/9 anonim ***** válasza:
63%

Már serdülsz persze,de valóban még mindig elég alacsony vagy,de nem mindegy hogy milyen magas az apukád.

Természetesen akinek magas édesapja van 180 cm ott sokszor a fiú is 14 évesen már 166-170 cm magas,de mondjuk egy alacsonyabb apánál a fiú lehet még csak 155-160 cm..

Az apukád milyen magas?

Mert ha ő is kb 170-173 cm magas csak akkor ő sem számítanak magasnak,de akkor a magasságod telejsen érthető lenne.De ha magas apukád van 180 cm magas akkor meg valószínűleg csak arról van szó hogy te később fogsz megnyúlni.

Tehát ha magas az apukád akkor elég nagy esélyed van hogy te is magas leszel,csak neked több idő kell hogy megnyúlj mint az osztálytársaknak.

2014. aug. 24. 16:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Az én apám kb 165 cm, az anyám 150, a bátyám meg 175-180 között, szóval ha esetleg alacsonyak is a szüleid, te simán megnőhetsz. Van egy ismerősöm, neki a szülei szintén alacsonyak, a testvérei is, ő meg 190+ :)
2014. aug. 24. 16:31
 3/9 A kérdező kommentje:
1.igen édesapám 170cm..köszi a válaszokat!!:)
2014. aug. 24. 16:47
 4/9 anonim ***** válasza:
29%
Te már a kamaszkor küszöbén vagy .A magasságot meg nem lehet a szülők magasságához viszonyítani,mert nem tudod mely őseid génjeit hoztad magaddal a növekedéssel kapcsolatban.Sok fiú írja ,már spermám is van,mert masztikor már jön némi átlátszó folyadék .Ha neked ez már sürübb és fehér színü,akkor valóban van .
2014. aug. 24. 17:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A fanszőrzeted, a sperma és hónaljszőr megjelenése azt jelenti, hogy már serdülsz! Majd utoléred a többieket ne aggódj!
2014. aug. 24. 18:05
 6/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!!:)) mindenkinek megy a zöld kéz!!

3:igen már sűrűbb és fehér..:)

2014. aug. 24. 18:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Igen bizony mar serdulsz. A szőrök ezt jelzik. Meg persze a sperma.

Hangod is mutalni fog mostmár. :)

2014. aug. 24. 19:28
 8/9 A kérdező kommentje:

hát remélem..:)

nem tudom..valahogy úgy vettem ki más szavából is,hogy aki már mutált azt már felnőttebbnek kezelik

2014. aug. 24. 20:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem volt középiskolában egy olyan tanárom, 30 év körüli, akinek olyan hangcsuklásai voltak, mintha még mindig mutálna :D Meg nagyon sokaknál észre sem lehet venni, hogy megváltozik a hangjuk, valakinek meg egyik napról a másikra mély, rekedtes lesz.
2014. aug. 25. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!