Megszűnik a kamaszkori izzadás? 17/L
Velem is ugyanez volt. Kb. 12 éves korom óta nagyon elkezdtem izzadni. A legdurvább 13 éves koromban volt. Gimibe mentem, egy teljesen új élet kezdődött meg számomra. Nagyon stresszeltem, és olyankor rettenetesen izzadtam. De ez már csak hab volt a tortán.. Ha csak egy kardigán volt rajtam, akkor az alatta lévő pólót is átizadtam, akkor is, ha csak egy helyben ültem.. Nagyon kellemetlen.
Na de akkor jött a csoda, aminek neve: Solutio Antisudorica. Ez egy gyógyszertári izzadásgátló, vény nélkül kapható, kb. 600 ft. Nem egészséges, mert tele van aluminiummal, de mióta használom, tz-k előtt sem izzadom. Sőt, futás után is csontszáraz a hónaljam...
Szerintem próbáld ki, megéri. Mióta használom nagyon boldog vagyok. Már nem kell azon stresszelnem, hogy ne stresszeljek mert izzadni fogok.. Nagy tehertől szabadultam meg. :) Már csak a tudat, hogy használod is segíthet. :)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!