Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » KÖrülmetéltessem magam vagy...

KÖrülmetéltessem magam vagy inkább ne?

Figyelt kérdés
VAn egy enyhe fitymafék rövidülésem, ami csak ritkán zavar, de mikor kőkeményre feláll húzódik. Régebben jobban fáj, de nyúlt sokat. A fitymámat hátrahúzva tartom eleve, mert csak ez segített, hogy ne gombásodjék újra és újra be. Minden kenőcsöt kipróbáltam, de mióta így van, nem jött elő.A lényeg, hogy meg akarom műttetni a fék rövidülést és azon gondolkodok, hogy körül is metéltetném magam eleve, mert most is takaratlan a fitymám. Mi a hátránya a körlümetélésnek, szexnél nem gond?

2015. jún. 15. 20:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%

A fék az oké.

de metélni minek ha nem indokolt?

2015. jún. 15. 20:10
 2/14 anonim ***** válasza:
72%
A metélést kedvelők nem fognak neked írni a hátrányáról,mert az ő szemük előtt csak az előny lebeg .
2015. jún. 15. 20:12
 3/14 anonim ***** válasza:
48%
Hatranyt nem tudok neked mondani, de tobben arra panaszkodnak,hogy kiszaradt a makkjuk,fajt,stb...de szerintem ez nalad nem lesz igy,ha mar most is fedetlenul hordod. En megcsinaltatnam,legalabb nem gombasodna tobbet,stb.... Off: noi szemmel is sokkal esztetikusabb
2015. jún. 15. 20:15
 4/14 anonim ***** válasza:
56%
Minek vágatnád le az egész lábad ha csak a kisujjad muszály?
2015. jún. 15. 20:16
 5/14 anonim ***** válasza:
55%
Mindenki saját sorsának a kovácsa,maradjunk annyiban .
2015. jún. 15. 20:34
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem függ attól te észlény. Nem egy emberrel beszéltem, aki tisztán tartja és mégis gombás. Nézz utána hogy lehet elkapni, elég egy budiba elmenni és elkaphatod, professzor.
2015. jún. 15. 20:42
 7/14 anonim ***** válasza:
39%
A sok válaszból alig maradt valami fenn .Remélem időben olvastad mindet .
2015. jún. 15. 21:19
 8/14 anonim ***** válasza:
56%
Attól még lehet gombás mert körülmetéled.Nem véletlenül van az ott.Esztétikus?Kac-kac.A skalpolt ember is szép látvány akkor,meg esztétikus?Ha rövid a féked műtesd le,de ne metélj,jobb nem lesz.A szexuális életedre is hatással lesz.De nem pozitív irányba.De te tudod.
2015. jún. 16. 16:23
 9/14 anonim ***** válasza:
20%

Kérdező, rengeteg embernek van fitymája, akiknek nem gombásodik alatta a makkja

ennek utána kéne járni, neked miért

a fék egy egyszerű beavatkozás, azt csináltasd meg

a metélés, egyet vegyél figyelembe, ha levágatod, nem nő többet vissza már

én a helyedben utánajárnék a gombásodás okainak, nem tudom hány éves vagy, de még bőven körülmetéltetheted magad a következő 40 évben

2015. jún. 17. 14:37
 10/14 A kérdező kommentje:

A gombásodás oka, hogy h bemész egy közbudiba elkaphatod, én uszodában kaptam el és bőrgyógyász mindent adott, most gyógyszert akar felírni, amit szedni kell. És több embernek gombás, mint gondolnád, csak férfinál gyakran nem jár semmiféle tünettel.

Már most is olyan, mintha körül lenne metélve, de azért átgondolom még.

2015. jún. 17. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!