Egy 19 és fél éves férfinál normális hogy elkezd kopaszodni? Mit lehet tenni, forduljak orvoshoz inkább?
Még nem látszik nagyon, de két oldalt az utóbbi egy-két évben észrevettem, hogy "nő a homlokom". Valahogy így:
Életmódom valóban nem túl optimális. Egyetemre járok (orvosi), így a napi bioritmusom teljesen kiszámíthatatlan.
Ne törődj vele, ez bizony kopaszodás.
Még te szerencsés is vagy hozzám képest.
Én már 17 évesen észrevettem, hogy "mikiegeresedem" és mára (19) már kopaszra nyírom mert ha kicsit meghagyom (olyan 5 mm-esre) már eléggé ritka. Pedig az apám is olyan 40 fölött kezdett kopaszodni és a bátyáimnak is van még hajuk 30 évesen.
Mondjuk engem nem zavar, nagyon jól áll a kopasz frizura :)
Ez biztosan férfias kopaszodás, ami ellen nincs gyógymód. Nem ritka manapság hogy ennyi idősen kezdődik a dolog. Én csak 1-2 évvel vagyok idősebb de én is kopaszodok, hamarosan le fogom nyírni, különösebben nem érdekel a dolog, ahogy észrevettem a csajok többségét se érdekli annyira.
Te se törődj vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!