Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Normális az hogy ha 16 évesen...

Normális az hogy ha 16 évesen kezdek kopaszodni?

Figyelt kérdés

Ezt öröklöm hogy kopasz leszek de 16 évesen már kezd ritkulni a halántékomnál a hajam...:S

Normális ez? Nem később szokott olyan 20 év körül? Talán mert kondizok és ezáltal nagyobb a tesztoszteron szintem és azért? (nem koxolok nem szedek szteroidokat!!!)

2010. okt. 10. 21:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem normális, de nem is borzalmas. Olvass utána, hogy mivel védheted meg a hajadat ( Hidegben sapka, rendszeres mosás, jó sampon. Talán még a tápláléknak is van hozzá köze. Lehet, valami vitaminhiány.)
2010. okt. 10. 22:05
 2/8 anonim ***** válasza:
nem normális, keress fel egy bőrgyógyászt és kérj beutalót a házidokidtól a belgyógyászatra...sok bőr ill belgyógyászati probléma okozhat hajhullást ;)
2010. okt. 10. 22:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert 20 éves kortól normális? :-O Nekem ez elég durvának tűnik...
2010. okt. 10. 22:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy osztálytársam, aki 15 évesen őszült.

Vizsgáltasd azért ki magad, de lehet, hogy csak simán ezt dobta neked a gép.

2010. okt. 10. 23:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyetértek 23:48-cal. Vizsgáltatsd ki magad, de könnyen lehet, hogy nálad ez így normális. Nekem is volt a gimiben olyan osztálytársam, akinek 18 évesen már erős "Mikiegér"-vonala volt a homlokán. Később, úgy 23-24 éves korunkban összefutottunk és alig ismertem meg, mert csak körben volt haja, a feje búbján már csak pihék. Van ilyen is, de azért alapos orvosi vizsgálat nélkül ne nyugodj bele!
2010. okt. 11. 06:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem normális!Szerintem is menj el dokihoz,ha nem akarsz kopasz lenni.
2010. okt. 11. 13:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Kopaszodsz? Naés? Könnyebben mehetsz skinhradnek xD

ja és oszt társam 15 éves, bal oldalt 1 jó nagy tincs ősz..

2010. okt. 15. 20:38
 8/8 anonim ***** válasza:
nem tudom, de volt egy olyan ismerősöm aki 30 éves korára teljesen ősz volt, mint egy 70 éves
2012. szept. 10. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!