Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi bajom lehet? Lejebb bövebben.

Mi bajom lehet? Lejebb bövebben.

Figyelt kérdés
17éves vagyok,néha dohányzom,tehát nemvagyok rászokva. Azonban valamikor egyszerüen beszur a szivem/tüdöm,sajna nemtudom melyik mert pontosan ott szur be ahol a szivem van,de nembiztos hogy azaz. És ekkor nemkapok levegöt rendesen,a levegövétel nagyon fáj és kissé elszédülök. Lassanként veszek levegöt és akkor elmulik,de eléggé fáj minden egyes kis levegövétel...Nemtudom mi bajom lehet,dokihoz pedig még nem mentem mert nem tulajdonitottam neki nagyobb jelentöséget,de egyrejobban szokott fájni...Valami ötlet?
2010. febr. 25. 18:11
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Nézd, könnyen lehet, hogy simán csak félremegy a levegő, ez kellemetlen szúró fájdalom, pár másodperc alatt elmúlik. Te azonban azt írod, hogy egyre sűrűbben fordul elő. Szerintem ajánlott lenne ezt elmondanod a házi orvosodnak. Anno amikor középiskolás voltam, az egyik osztálytársam lógás miatt ment el az orvoshoz ugyanezekkel a panaszokkal, 2 nap múlva PTX-el műtötték, szóval nem játék. Irány a doki :)
2010. febr. 25. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!