Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ebben a hónapban nem jött...

Ebben a hónapban nem jött meg, vajon mitől? Bővebben lejebb!

Figyelt kérdés
Gumival védekezünk a párommal, mégis már 8 napja késik. 2 napja csináltam terhességi tesztet, negatív lett. vannak enyhe hasfájdalmaim, mint szokott lenni a havim előtt, de most hiába várok rá már 8 napja.Mi lehet szerintetek a baj?
2010. máj. 30. 11:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy egyszerűen késik,lehet hogy cisztád van,gyulladásod,stb Várj még. Ha vannak már előjelei,akkor meg fog jönni ne aggódj.

A terhességet én kizárnám ha végig gumival védekeztek ,az aktus elejétől a végéig.+negativ teszt,szeirntem etől nem kell félned.

Mindenestre ha egy hét mulva sem jön meg akkor látogasd meg a dokid.

2010. máj. 30. 11:36
 2/3 anonim válasza:

szia.maskoris szokott kesni???v ez az elsőő???ha a terhessegi teszt negatiiv lett bar azis fugg h hany napjara csinaltad miutan eggyutt voltatok,akk kizarva h a gumi kiszakadt es terhes vagy,szerintem ne parazz lehet megfaztaal azert kesik v stresszesebb volt ez a honapod,igyáál foralt vorosbort(tuti h megjon)nekem 2 hetet kesett ittam forralt vorosbort es masik nap megis jott:)

ugyh csak ezt tom ajanlani:)

2010. máj. 30. 11:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Egy éve késett 9 napot, meg szokott max 5 napokat!
2010. máj. 30. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!