Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mezei Tünde urológusról...

Mezei Tünde urológusról valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés
Jahn Ferenc kórház, Bp.

2015. máj. 21. 00:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Én voltam nála. Kedves, határozott, bár viszonylag távolságtartó dokinő. Ellenben úgy tűnt, ért ahhoz, amit csinál (első alkalommal kiszúrt ultrahangon olyasmit, amit előtte vagy 3 orvos nem).

Engem nem zavart, hogy nő, ellenben az asszisztens jelenléte mindig rettenetesen zavar, akár ffi a doki, akár nő. Most szerencsére a vizsgálat alatt nem volt bent, csak a receptírásra jött be, és rögtön odaült érdeklődő arccal.

2015. nov. 19. 22:58
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem mondod, nő vizsgálgatta a farkad? Nem volt nagyon ciki?
2015. nov. 20. 18:48
 13/20 A kérdező kommentje:
Voltam végül nála, kedves, szimpatikus doktornő. Igen alaposan kivizsgált (tenyésztés, ultrahang, hólyagtükrözés). Nagyon alapos volt, merem ajánlani.
2016. jan. 29. 23:04
 14/20 anonim válasza:
Legyen olyan szives, arulja mar el valaki, hol rendel a dokino, mikor, vmint az hogy mas megyeben lakom, nem gond? Maganban rendel vagy fizetos? Koszonom
2017. ápr. 29. 13:54
 15/20 A kérdező kommentje:
Pillanatnyilag sehol, a Dél-Pestiben volna amúgy, de eltűnt egy ideje.
2017. máj. 2. 21:26
 16/20 anonim válasza:
Értem :(
2017. máj. 2. 23:31
 17/20 anonim ***** válasza:
Nő urológus kell? Sok van ma már, ha ilyet keresel, írj rám privátban. Vagy kimondottan a Tünde kellene?
2017. máj. 4. 17:51
 18/20 anonim ***** válasza:

itt válaszolgat kérdésekre, de szép nő

[link]

2017. okt. 11. 03:01
 19/20 anonim ***** válasza:

Jobb, ha nem írom le, mit gondolok az orvosok egy részéről, beleértve ebbe sajnos a fiatalok egy részét is, akik ugyanazokat a rettenetes mintákat veszik át "szakmai szocializációjuk" során, amiknek már rég el kellett volna tűnniük a süllyesztőben a középkorral együtt.

Reméljük, hogy ez a hölgy nem ilyen.

2017. nov. 7. 22:24
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Lelépett Dániába ez a csónak elment.
2019. nov. 20. 02:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!