Teljes körülmetélés után van valakinek negatív tapasztalata (hosszútávon)? pl. túl szoros lett
Nekem kisgyerekkent csinaltak, akkor nem volt gond, kiveve, hogy csufoltak a suliban miatta, de aztan a kozepiskolaban mar nem latta senki, igy akkor mar nem volt ez.
Viszont hasznalni nehezen tudtam, szexnel csak hatranyat lattam es most is latom.
Nehezen megyek el nagyon, ami elsore jol hangzik, de valojaban nem az. Oralis szexet nem elvezem. A vagas cikkcakkos lett, ez nem latszott kisgyerekkent, de nagyobb korban mar latszott, latszik. Korrigalni nem lehet.
A makk a vedelem hianya miatt kiszarado, foltos, erdes feluletu, nem termeszetes.
Csak es kizarolag a hatranyait latom, ez a helyzet.
Nincs a cukorbetegsegen kivul olyan problema, ami miatt indokolt lenne lecsonkolni a fitymat. Kerulni kell, mert nagyon barbar eljaras.
Kb ennyit tudok mondani....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!